Pradžia
Lt En

Alex Monaco „Organiška rinkodara: Revoliucija“ knygos pristatymas

Klaipėdos miesto savivaldybės I. Kanto viešosios bibliotekos Atžalyno padalinys (Kauno g. 49)

2024 m. gegužės 15 d. 17.30 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos „Kauno atžalyno“ padalinyje (Kauno g. 49) svečiuosis bestselerių autorius, daugiau nei 100 000 sekėjų „Facebook“ platformoje turintis socialinių projektų iniciatorius ALEX MONACO.

Renginyje Alex Monaco pristatys savo naujausią knygą „Organiška rinkodara: Revoliucija“. Pristatymo metu autorius dalinsis savo žiniomis ir patarimais su visais savo verslus kuriančiais, ar dar tik besiruošiančiais kurti, žmonėmis. Jo manymu, planuodami pradėti kokią nors savo veiklą, žmonės galvoja, kad reikės daug pinigų skirti reklamai ir būtent dėl šios priežasties nepradeda veiklos.

Jis teigia: „Nors aš niekada nemokėjau už reklamas, mane skaito tūkstančiai. Kasdien. Tu irgi gali padidinti žinomumą ir padaryti pardavimus, tačiau turi sužinoti ir suprasti, kodėl nėra protinga mokėti už reklamas įvairiems portalams ar televizijai“. Pokalbį moderuos I. Kanto viešosios bibliotekos „Kauno atžalyno“ padalinio edukatorė Mingailė Baltramiejūnė.

Apie Alex Monaco:

Alex Monaco – bestselerių „Laimingi šunsnukiai“ ir „Sielos drabužiai“ autorius, www.alexmonaco.net svetainės įkūrėjas, socialinių projektų iniciatorius (tokių kaip „Gyvos moterys“ arba laimingos.lt). Alex Monaco įkūrė ADF – rinkodaros agentūrą, kuri dirbo su didžiausiomis Lietuvos bendrovėmis, tokiomis kaip Vičiūnai, Lietuvos geležinkeliai ir kt. Jis buvo sukūręs paskyrą ir pavadinęs ją „Nemokama reklama“, tačiau ji buvo pašalinta. Tada įkūrė organizaciją kitoje platformoje pavadinimu „Contribee“.

Kviečiame dalyvauti ir dalintis!

Informacija skelbiama: www.biblioteka.lt

Dalintis: https://fb.me/e/2U2oUjDiB

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Lt En
Gyventojams