Pradžia
Lt En

KEPS 2030 rodikliai ir rengiamame Klaipėdos miesto savivaldybės 2021-2030 m. strateginiame plėtros plane

KEPS 2030 rodikliai ir rengiamame Klaipėdos miesto savivaldybės 2021-2030 m. strateginiame...

 

Ekonominės plėtros tarybos (EPT) posėdžio metu nuspręsta susitelkti ties tuo, kad Klaipėdos ekonominės plėtros strategijoje 2030 (KEPS 2030) įvardyti tikslai ir jiems pasiekti numatytos priemonės atsispindėtų rengiamame Klaipėdos miesto savivaldybės 2021 - 2030 m. strateginiame plėtros plane. Šis planas yra vienas svarbiausių miesto planavimo dokumentų, todėl vertinant KEPS 2030  svarbą miesto verslo aplinkai bei ekonominei raidai, į jį bus perkelti pagrindiniai KEPS rodikliai. 

Posėdžio metu tarp KEPS partnerių ir svečių taip pat vyko diskusijos dėl KEPS rodiklių reikšmių keitimo perkeliant juos į rengiamą planą, kadangi strategijos turi atliepti esamus poreikius ir aktualijas, todėl atitinkamai turi būti peržiūrimos ir koreguojamos. 

Primename, kad EPT sudaryta iš Klaipėdos miesto savivaldybės (KMS), Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos (KVJUD), Klaipėdos universiteto (KU), Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos (LEZ) valdymo bendrovės, Klaipėdos pramonininkų asociacijos (KPA), Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų (KPPAR) vadovų, kurie priima strateginio lygmens sprendimus dėl sėkmingo Klaipėdos ekonominės plėtros strategijos 2030 (KEPS 2030) įgyvendinimo.

 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content