Pradžia
Lt En

Klaipėda studentams siūlo kryptį: ne pasroviui, o jūros link

1
Klaipėda studentams siūlo kryptį: ne pasroviui, o jūros link

Tęsiama komunikacijos kampanija #koljaunas, siekianti skatinanti būsimus studentus studijoms ir gyvenimui pasirinkti uostamiestį. Šiemet būsimi studentai pasitinkami su šūkiu „Yra, kas juda pasroviui. Yra, kas jūros link“.

Siekiant Klaipėdos ekonominio proveržio, Klaipėdos miesto savivaldybė, 8 uostamiesčio aukštosios ir 5 profesinės mokyklos siūlo atrasti save daugybėje perspektyvių studijų programų. Kviečiama rinktis net iš 100 bakalauro ir 34 magistro studijų programų. Tik čia jūrų inžinerijos, technologijų ir informacinių technologijų studijų pirmakursiai gali gauti stipendijas ir užsitikrinti paklausų bei gerai apmokamą darbą ateityje.

Uostamiesčio aukštosiose mokyklose vyksta studijų vertinimo procedūros, kuriose dalyvauja programos rengėjai potencialių darbdavių atstovai ir studentai. Net 6 Klaipėdos universiteto programoms (Jūrų transporto inžinerija, Mechanikos inžinerija, Elektros inžinerija, Informatika, Informatikos inžinerija, Chemijos inžinerija) suteiktas „Investor‘s Spotlight“ ženklas, įrodantis aukštą studijų programos kokybę. "Klaipėda yra viena geriausių vietų studijuoti aktorystę ir gilintis į šiuolaikinio šokio subtilybes. Čia yra vienintelės jūrinės pakraipos studijos, galimybė mokytis laivavedybos, hidrologijos, okeanografijos, taip pat Klaipėdoje stiprios inžinerinės, programavimo studijos. Be abejo, didžiausias pliusas – gyvenimas prie jūros, kur pilna erdvės svajonėms, nerūpestingam laikui, draugams ir saviraiškai. Nevaržomas laisvės jausmas apima visus, kurie čia studijuoja", – pasakoja G. Neniškis, „Klaipėda ID" rinkodaros vadovas.

 Visą informaciją apie tai, kodėl gera studijuoti, dirbti ir gyventi Klaipėdoje, rasite „Klaipėda ID“.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content