Pradžia
Lt En

Klaipėdiečių šeimos kviečiamos naudotis nemokamomis paslaugomis

Klaipėdiečių šeimos kviečiamos naudotis nemokamomis paslaugomis

Individualios psichologo konsultacijos vyksta nuotoliniu bei kontaktiniu būdu.

Registracija tel. nr. 8630 31442, el. p. paslaugosklaipedoje@gmail.com.

 Mediacijos konsultacijos vyksta nuotoliniu būdu. Mediacija – tai konfidencialaus pobūdžio konfliktų sprendimo procesas (konfliktuojančių pusių sutaikymas turto dalybų, vaiko ugdymo/išlaikymo, skyrybų ir kt. klausimais), kuriame mediatorius padeda konfliktuojančioms šalims pasiekti priimtiniausią konflikto sprendimą. Registracija tel. nr. 867453558. Mediatorė – Kristina Martinkienė.

 Individualios teisinės konsultacijos. Registracija ir išsamesnė informacija tel. Nr. 860232049. Teisininkė - Agnė Meškienė.

 Kviečiame Klaipėdos mieste gyvenančius asmenis su fizine ir/ ar kompleksine negalia naudotis asmeninio asistento paslauga – namų ir viešojoje aplinkoje (palydint ir komunikuojant) individualiai asmeniui teikiama pagalba, padedanti įgalinti asmenį būti savarankišku ir užtikrinanti svarbiausias asmens gyvybines veiklos funkcijas (asmens higiena, mityba, judėjimas / mobilumas, socialiniai santykiai ir aplinka). Prašymus galima teikti Klaipėdos miesto savivaldybės Socialinės paramos skyriui, Vytauto g. 13, Klaipėda. Daugiau informacijos:  Oksana Šulskienė, 8 46 39 63 12, el. oksana.sulskiene@klaipeda.lt .

Pagalba karantino metu šeimoms, auginančioms negalią turinčius vaikus. Neįgaliųjų priežiūros ir (ar) užimtumo paslaugą, teikiamą neįgaliesiems iki 21 m., nutrūkus tiesioginiam formaliajam ir neformaliąjam ugdymui – šios paslaugos tikslas yra pagalba šeimai (tėvams) derinant darbinius ir šeimos įsipareigojimus, pagalba prižiūrint ar užimant neįgalų vaiką tiek nuotolinių pamokų metu, tiek priežiūra ir užimtumas po pamokų. Pakanka asmens / šeimos prašymo paslaugai gauti. Visa Jus dominanti informacija tel. nr. 8 67186785

 Pagalba karantino metu neįgaliesiems bei senjorams. Esate vienišas asmuo ir negaunate jokių socialinių paslaugų? Esiate neįgalus asmuo ir/ar pensijino amžiaus? Dėl pandemijos ir karantino pavojų esate smarkiai suvaržytas? Jums sunku apsirūpinti būtinosios reikmės prekėmis, dėl padidintos rizikos susirgti COVID-19?

Klaipėdos miesto gyventojams turintiems negalią ir/ ar senyvo amžiaus asmenims bus teikiama papildoma pagalba aprūpinant maisto produktais, medikamentais higienos ir kitomis būtinosios reikmės prekėmis. Taip tap, pagelbėsime ir nekontaktine pagalba buityje ( šuns pavedžiojimas, šiukšlių išnešimas, pagalba apmokant komunalines paslaugas)!

Daugiau informacijos tel. nr. 864549444

 Daugiau informacijos apie projekto „Kompleksinės paslaugos šeimai Klaipėdos mieste“ veiklas:
BĮ Klaipėdos šeimos ir vaiko gerovės centras.
Debreceno g. 48, tel. Nr. 8 63031442,
e.p. paslaugosklaipedoje@gmail.com
www.seimaiklaipedoje.lt 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content