Pradžia
Lt En

Klaipėdos miesto sporto apdovanojimai 2020

Klaipėdos miesto sporto apdovanojimai 2020

Nors pasaulį ir Lietuvą yra sukaustęs koronavirusas, tačiau Klaipėdos miesto savivaldybės Sporto skyrius kartu su už sporto renginius mieste atsakinga Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla (LAM) tęsia gražias tradicijas ir apdovanoja labiausiai pasižymėjusius Klaipėdos sportininkus.

Šįkart „Klaipėdos miesto sporto apdovanojimai“ dėl karantino sąlygų kitokie, tačiau visgi saugiai įvyko ir kviečiame visą sporto bendruomenę pasižiūrėti video įrašą ir sužinoti, kurie gi uostamiesčio sportininkai sulaukė apdovanojimų už 2020 metų sporto pasiekimus.

Nuotolinio renginio video įrašą galėsite išvysti sausio 15 dieną (penktadienį) 18 val. „Youtube“ kanale, paspaudę šią nuorodą: https://www.youtube.com/watch?v=KAl-JgQ739I&feature=youtu.be 

Taigi, pažiūrėję video įrašą sužinosite šių nominacijų: „Metų sporto pasiekimas“ (apdovanotos atskirai olimpinių ir neolimpinių sporto šakų vyrų ir moterų kategorijos), „Metų treneris“, „Metų trenerė“, „Metų vyrų komanda“, „Metų moterų komanda“, „Metų renginys“, „Metų jaunasis talentas“, „Metų sporto meistrų pasiekimas“, „Metų pasiekimas neįgaliųjų sporte“, „Metų sporto kadras“, „Už viso gyvenimo nuopelnus Klaipėdos sportui“ nominatus ir nugalėtojus.

Iš viso - 14 nominacijų.

„Metų sporto pasiekimų“ nugalėtojus būtent pagal 2020 metų rezultatus, nuostatus ir taškų skaičiavimo lentelę išrinko Klaipėdos savivaldybės Sporto skyrius kartu su visuomeninės Klaipėdos sporto tarybos nariais. Taip pat Sporto taryba pasiūlė ir labiausiai,jų nuomone, vertą nominantą „Už viso gyvenimo nuopelnus Klaipėdos sportui“, o kitos nominacijos buvo paskelbtos internetiniam balsavimui plačiajai visuomenei. Jų nugalėtoją lėmė 50 proc. internetu balsavusių žmonių ir 50 proc. komisijos, sudarytos iš Klaipėdos sporto tarybos, vertinimas. Nominantams surinkus vienodą balų skaičių, galutinį sprendimą dėl nominacijos laimėtojo priėmė Sporto taryba.

„Nors 2020-ieji metai Klaipėdos sportui buvo itin sunkūs – atšaukti Klaipėdos mieste turėję vykti aukščiausio lygio renginiai (moterų paplūdimio tinklinio pasaulio taurės etapas, Europos vaikinų čempionatas U20), neįvyko daugybė kitų sporto renginių bei svarbių varžybų, tarp kurių - pasaulio ir Europos čempionatai, atrankos į olimpines žaidynes turnyrai ir metams nukeltas pasaulio salės futbolo (futsal) čempionatas ir net olimpinės žaidynės, tačiau negalėjome palikti nuošalyje tų mūsų miesto sportininkų, kurie šiemet visgi, nepaisant COVID-19 pandemijos ir visų su tuo susijusių iššūkių, sugebėjo pasiekti aukščiausių rezultatų ir garsinti Klaipėdos vardą. Tikime, jog neužilgo sugrįšime į teisingą gyvenimo ritmą ir vėl galėsime skelbti pasauliui apie Klaipėdos sportininkų pasiekimus ir pergales“, - sakė laikinai Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos (LAM) direktoriaus funkcijas atliekantis, šios įstaigos renginių organizatorius Darius Raišutis.

Taigi, kviečiame visus sausio 15 dieną (penktadienį) paspausti šią nuorodą: https://www.youtube.com/watch?v=KAl-JgQ739I&feature=youtu.be ir sužinoti, kokios gi Klaipėdos sporto asmenybės sulaukė pripažinimo ir prizų.

Smagaus laiko ir gerų emocijų! Išlikite saugūs ir sveiki!

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content