Pradžia
Lt En

Kviečia suremti pečius paramai

Kviečia suremti pečius paramai

Penkios nevyriausybinės organizacijos: Lietuvos Raudonasis Kryžius, „Maisto bankas“, Lietuvos Caritas, Maltiečiai ir Gelbėkit vaikus, vienijasi su iniciatyva „Stiprūs kartu“ teikiant pagalbą ukrainiečiams, bėgantiems į Lietuvą nuo karo Ukrainoje.

Nevyriausybinės organizacijos renka žmonių paramą tam, kad būtų galima užtikrinti pagrindinius ir svarbiausius ukrainiečių, bėgančių nuo karo, poreikius. Aukoti galima skambinant trumpuoju numeriu 1485 auka 5 Eur arba aukok.lt platformoje „Mūsų rankos ir širdys – Ukrainai“.

Susijungusios nevyriausybinės organizacijos kviečia žmones prisidėti ne tik lėšomis, tačiau ir savomis rankomis. Karo Ukrainoje įkarštyje telkiami savanorių būriai pirmos psichosocialinės, pirmosios pagalbos teikimui bei humanitarinių paketų ukrainiečiams rengimui bei dalinimui. Visi žmonės laukiami prisijungiant prie vienos iš nevyriausybinių organizacijų savanorių gretų.

5 susivienijusios nevyriausybinės organizacijos kviečia prisijungti prie savanorių būrio kiekvieną neabejingą pilietį užpildant anketą arba registruojantis el. paštu:
 
Registracija pildant anketą savanorystei Lietuvos Carite : https://forms.gle/EkAD8iSJt4aYYr3x8
Registracija pildant anketą savanorystei Lietuvos Raudonajame Kryžiuje : https://forms.gle/NtAELQKKRhevaJiM6
Registracija savanorystei organizacijoje „Gelbėkit vaikus“ : informacija@savethechildren.org
Registracija savanorystei „Maisto banke“ : www.maistobankas.lt/reg
Registracija pildant anketą savanorystei Maltiečių organizacijoje: https://forms.office.com/r/E3gGXPpkvB 

Daugiau - čia: ⬇️

http://www.caritas.lt/news/nevyriausybines-organizacijos-vienija-jegas-rinkdami-parama-ir-savanoriu-burius-pagalbai-ukrainieciams?fbclid=IwAR0AHaiyeMqX9cE6ahitG9y5V5sJ-srIQvGY17-Ur2dTZmt1mHWBWV_1jI0 ir https://www.caritas.lt/news/nevyriausybines-organizacijos-vienija-jegas-rinkdami-parama-ir-savanoriu-burius-pagalbai-ukrainieciams .

 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content