Pradžia
Lt En

Miesto autobusuose vėl bus parduodami bilietai

1
Miesto autobusuose vėl bus parduodami bilietai

Nuo ketvirtadienio, rugsėjo 17 dienos, Klaipėdos miesto autobusuose vairuotojai vėl pardavinės keleiviams bilietus.

Rugpjūčio 28 dieną, paaiškėjus vairuotojo apsikrėtimo COVID-19 infekcija faktui bendrovėje „Klaipėdos autobusų parkas“, prevencine tvarka buvo sustabdyta prekyba bilietais miesto autobusuose. Nustačius, kad šitas atvejis netapo plitimo židiniu, grįžtama į buvusį režimą.

„Tai, kad grąžiname bilietų pardavinėjimą autobuse, jokiu būdu nereiškia, kad tokią bilietų įsigijimo formą skatiname. Atvirkščiai, kaip tik skatiname visus keleivius pereiti prie e. bilieto vartojimo. Taip yra ir saugiau, ir pigiau. E. bilietas kainuoja tik 0,64 Eur, tuo tarpu perkant iš vairuotojo tenka mokėti jau visą eurą. E. piniginę galima pasipildyti ir internetu, ir kioskuose, o neturintys bilieto kortelės gali nusipirkti kartinį bilietą telefonu. Taigi ragintume nedelsiant keisti savo įpročius į pažangesnius pasirenkant sau patogiausią atsiskaitymo būdą“, – sakė VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ vadovas Andrius Samuilovas.

Tikėtina, kad bilietų pardavimas miesto autobusuose vėl bus laikinas. Besikeičianti epidemiologinė situacija bet kuriuo momentu gali priversti grąžinti buvusį apribojimą.

Saugumo reikalavimai keliaujantiems autobusais lieka tokie patys – privalomas kaukių dėvėjimas, rankų dezinfekavimas autobuso salone esančiu skysčiu, saugių atstumų laikymasis.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content