Pradžia
Lt En

Mobilus punktas perkeltas į kitą arenos pusę

Mobilus punktas perkeltas į kitą arenos pusę

Klaipėdos mobilus punktas perkeltas į naują vietą. Nuo šiol jis veikia kitoje „Švyturio arenos“ pusėje, automobilių stovėjimo aikštelėje arčiau Minijos g. Mobilaus punkto adresas (Dubysos g. 10) nesikeičia, tik privažiuoti prie jo reikės iš kitos arenos pusės.

Perkelti mobilų punktą šiek tiek toliau nuo „Švyturio“ arenos, į atokesnę vietą,  apsispręsta švelnėjant karantino sąlygoms ir viešose vietose didėjant žmonių srautams. Tačiau nauja vieta yra taip pat lengvai pasiekiama vykstant iš bet kurios miesto pusės. Kadangi adresas lieka tas pats, punktas ir toliau lieka prie „Švyturio“ arenos, tik šiek tiek nuošalesnėje vietoje, rasti punktą turėtų būti nesunku ir iš kitų apskrities rajonų atvykstantiems gyventojams.

Apie pasikeitimus yra informuoti Karštosios koronos linijos 1808 specialistai, atvykusias transporto priemones į reikiamą vietą nukreipia ir vietoje budintys šauliai.

Primename, kad norintys Mobiliajame punkte pasitikrinti dėl COVID-19, turi registruotis Karštojoje koronos linijoje tel. 1808. 

 

 

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content