Pradžia
Lt En

Paskutinė diena atiduoti balsą už „Metų bendruomeniškiausią įmonę 2020“

Paskutinė diena atiduoti balsą už „Metų bendruomeniškiausią įmonę 2020“

Vykstant Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų konkursui, visuomenė kviečiama rinkti „Metų bendruomeniškiausios įmonės 2020“ nominacijos vardo vertus laimėtojus. Tarp pretendentų – kelios uostamiesčio įmonės. Klaipėdiečiai kviečiami savo balsus atiduoti už įmones, kurių nuveikti darbai, jų nuomone, yra reikšmingiausi bendruomenėms.

Balsuoti galima trijose įmonių kategorijose: labai mažos ir mažos įmonės, kuriose dirba ne daugiau kaip 49 darbuotojai, vidutinės -  kuriose dirba nuo 50 iki 249 darbuotojų, ir didelės įmonės su daugiau nei 250 darbuotojų.

Svarbu: balsuoti galima iki sausio 21 d. vidurnakčio. Savo balsą galima atiduoti čia: https://www.delfi.lt/projektai/nacionaliniai-atsakingo-verslo-apdovanojimai-2020/kvieciame-rinkti-2020-metu-bendruomeniskiausia-imone.d?id=86223839.

Skaitytojų išrinkti „Metų bendruomeniškiausios įmonės 2020“ nominacijos laimėtojai bus apdovanoti „Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimuose 2020“. Sausio pabaigoje planuotas apdovanojimų renginys perkeliamas dėl karantino ribojimų. Įteikti apdovanojimus planuojama vėliau, kai tik šalyje aprims pandeminė situacija.

Nacionaliniai atsakingo verslo apdovanojimai - nuo 2008 m. vykdoma valstybės institucijų iniciatyva, kuria siekiama didinti žinomumą apie įmonių socialinės atsakomybės naudą verslui, valstybei ir kiekvienam žmogui bei skatinti šalies įmones diegti veikloje socialinės atsakomybės principus. Nuo 2013 m. šiuos apdovanojimus organizuoja Socialinės apsaugos ir darbo, Ekonomikos ir inovacijų bei Aplinkos ministerijos kartu su socialiniais partneriais.

Šiemet varžomasi dėl keturių nominacijų. Tai „Aplinkai draugiškiausia įmonė“, „Metų bendruomeniškiausia įmonė“, „Metų darbovietė“ ir „Įmonė, labiausiai prisidėjusi prie socialinėje atskirtyje esančių asmenų integracijos į darbo rinką“.

Pagrindinis konkurso apdovanojimas „Metų socialiai atsakinga įmonė“ bus skirtas įmonei, kuri pretenduos į visas nominacijas ir bus pasiekusi didelės pažangos visose socialinės atsakomybės srityse – rūpinasi bendruomenėmis, aplinka, savo darbuotojais, nenusisuka nuo labiausiai pažeidžiamų visuomenės narių ir skatina toleranciją.

 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content