Pradžia
Lt En

Pritarta trečio vicemero kandidatūrai

1
Pritarta trečio vicemero kandidatūrai

Prie Klaipėdos mero Arvydo Vaitkaus komandos prisijungia trečiasis vicemeras. Uostamiesčio tarybos posėdyje pritarta Algirdo Kamarausko kandidatūrai. Šis vicemeras bus atsakingas už infrastruktūros projektus. Algirdas Kamarauskas turi didžiulę patirtį infrastruktūros klausimais, projektų valdyme, dirbo su įvairiais infrastruktūros projektais Klaipėdos uoste bei privačiose tarptautinėse kompanijose, Kauno technologijos universitete įgijęs inžinieriaus specialybę.

„Džiaugiuosi, kad prie savivaldos vairo jungiasi vis daugiau savo srities profesionalų, turinčių aukštas kompetencijas bei turinčių didžiulę patirtį dirbant ne tik Lietuvos rinkai, bet ir užsienio. Tikiu, kad Algirdo Kamarausko patirtis padės greičiau įgyvendinti projektus, teisingai sustyguoti procesus, kurie ilgą laiką buvo užstrigę, o naujų projektų įgyvendinimas bus kompleksiškas ir vykdomas skaidriai bei efektyviai“, – sako Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Klaipėdos miesto tarybos posėdžio metu taip pat prisiekė dar keturi tarybos nariai: pirmajame posėdyje negalėję dalyvauti partijos „Laisvė ir teisingumas” sąrašo narys Henrikas Galinauskas ir Lietuvos socialdemokratų partijos sąrašo narys Romaldas Sakalauskas, taip pat prisiekė Leonas Makūnas, rinkimuose dalyvavęs su politiniu komitetu „Ištikimi Klaipėdai“ bei į tarybą patekęs vietoje vicemere paskirtos Vaidos Raugelės ir partijos „Laisvė ir teisingumas“ sąrašo narys Aleksej Diukin, į miesto tarybą patekęs vietoj vicemere paskirtos Linos Šukytės-Korsakės. Pagal Vietos savivaldos įstatymą vicemerai negali būti ir tarybos nariais, todėl jų mandatai pradėjus eiti pareigas atitenka toliau jų atstovaujamuose sąrašuose esantiems politikams.

Tarybos posėdžio metu taip pat paskelbtas opozicijos lyderis – šias pareigas opozicija patikėjo Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos nariui Ugniui Radvilai. Taip pat paskelbta apie dar vienos frakcijos susikūrimą – šiandien prisiekus trečiam su Socialdemokratų partijos sąrašu išrinktam politikui sudaryta ir Lietuvos socialdemokratų partijos frakcija. Taip pat pasikeitė frakcijos „Laisvė ir teisingumas“ sudėtis, prie frakcijos narių prisijungė naujai prisiekę su šia partija į tarybą patekę politikai, pirmininku paskirtas Vidas Karolis.

 

Nuotraukoje – Algirdas Kamarauskas, „Vakarų ekspresas“ archyvo nuotr. 

 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content