Pradžia
Lt En

Strateginio plėtros plano 2021–2030 m. pristatymas

Strateginio plėtros plano 2021–2030 m. pristatymas

Klaipėdos miesto savivaldybė š. m. birželio 29 d. 9 val. nuotoliniu būdu – savivaldybės „Youtube“ kanale organizuoja viešą Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos patvirtintą 2021–2030 m. strateginio plėtros plano pristatymą. Tiesioginės transliacijos metu bus pristatytos svarbiausios Klaipėdos 2030 m. įžvalgos:

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Strateginio planavimo skyriaus vedėja Indrė Butenienė supažindins su Klaipėdos miesto vizija ir strateginiais akcentais.

„Klaipėda ID“ direktorė Eglė Songailienė kalbės apie miesto įvaizdį ir svarbą Klaipėdos miestui.  

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Teisės departamento direktorius Linas Rudys kalbės apie darnaus miesto ir uosto sąveiką, balansą tarp plėtros, veiklos ir bendruomenės lūkesčių. Kaip uostas planuoja savo veiklą, vystymą ir plėtrą.

Klaipėdos universiteto Atviro Forumo koordinatorė Gabrielė Burbulytė-Tsiskarishvili pristatys Klaipėdos miestą, kaip žinomą aukštojo mokslo centrą ir Klaipėdos universiteto vaidmenį jame.

Klaipėdos mokslo ir technologijų parko direktorė Roma Stubrienė kalbės apie Klaipėdos miesto ekonominio-socialinio vystymo specializaciją ir KMTP vaidmenį planuojant ir organizuojant miesto ekonominės-socialinės aplinkos vystymą ir plėtrą.

Urbanistas Martynas Marozas supažindins su miesto urbanistinio planavimo ir žaliosios architektūros tendencijomis ir principais. Nepaisant atskirų iššūkių sričių, svarbu miestą suprasti kaip visumą, urbanistinį vienetą. Urbanistika kitaip – tvarus miesto planavimas, galimybių derinimas ir išnaudojimas (galimybės, perspektyvos, geri pavyzdžiai Klaipėdos miestui).

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos vyriausiasis patarėjas Ričardas Zulcas supažindins su Klaipėdos strateginiais urbanistiniais projektais, kurie planuojami vystyti Klaipėdos mieste iki 2030 m.

 

Auditorijos įtraukimo platformoje „Slido“ (www.slido.com) suvedus renginio kodą – Klaipeda2030 arba paspaudus šią nuorodą https://app.sli.do/event/njptqgsc, galima užduoti aktualius, su parengtu strateginiu plėtros planu susijusius klausimus, į kuriuos bus atsakyta po pranešimų.

Tiesioginę transliaciją kviečiame stebėti Klaipėdos miesto savivaldybės „Youtube“ kanale bei „Facebook“ paskyroje. Transliacijos pradžia 9 val. 

Kviečiame prisijungti!

 

 

 

 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content