Pradžia
Lt En

Baltijos prospekte – mažiau eismo ribojimų

Baltijos prospekte – mažiau eismo ribojimų

Baltijos prospektu važiuojantys vairuotojai jau gali naudotis abiem Baltijos pr. pusėmis – vairuotojams jau atverta ir šiaurinė Baltijos prospekto pusė. Šis ruožas buvo uždarytas nuo kovo 15 d.

Vilniaus pl. šiaurinėje pusėje eismo ribojimai išlieka. Nuo žiedinės sankryžos eismas Vilniaus plentu Jakų žiedo link vyksta viena eismo juosta, o vykstant nuo Jakų žiedo į miesto pusę eismas nukreipiamas į pietinę Vilniaus pl. dalį, kurioje eismas organizuojamas dviem eismo juostomis. Šiaurinė Vilniaus pl. pusė nuo geležinkelio viaduko iki žiedinės sankryžos yra uždaryta. Taip pat galimi trumpalaikiai eismo ribojimai kituose ruožuose ties rekonstruojama Baltijos pr.-Šilutės pl.-Vilniaus pl. žiedine sankryža. Vairuotojus kviečiame būti atidžiais ir vadovautis kelio ženklais. 

 

 

 

 

 

Kol vyksta Baltijos pr.-Šilutės pl.-Vilniaus pl. žiedine sankryžos rekonstrukcijos darbai, kviečiame naudotis kitais įvažiavimais į miestą:

Vykstantiems į/iš pietinės miesto dalies:

- Nauju keliu su laikina pervaža per geležinkelį Lypkių gatvėje (nuo Šilutės pl., Lypkių g., Statybininkų pr. sankryžos iki kelio Nr. 141 Klaipėda – Šilutė – Jurbarkas).

- Rimkų g.

Vykstantiems į/iš šiaurinės miesto dalies:

- Rekonstruota Pajūrio g. (pagrindinė Tauralaukio gatvė)

- Liepų g.

- Tilžės g.

- Liepojos pl.

 

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content