Pradžia
Lt En

Dėl kandidatų į Senjorų tarybą delegavimo

1
Dėl kandidatų į Senjorų tarybą delegavimo

Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. rugsėjo 24 d. sprendimu Nr. T2-204 patvirtinti Klaipėdos miesto savivaldybės senjorų tarybos nuostatai.

Klaipėdos miesto savivaldybės senjorų taryba (toliau – ST) yra visuomeninė patariančioji institucija, kuri sudaroma prie Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos jos kadencijos laikotarpiui. ST uždavinys – nagrinėti senjorų gyvenimo kokybės klausimus, teikti Savivaldybės institucijoms ir įstaigoms pasiūlymus dėl senjorų reikmes atitinkančios ir socialinį teisingumą įgyvendinančios politikos formavimo Klaipėdos mieste.

Informuojame, kad pratęsiamas atstovų delegavimas į Senjorų tarybą iki š. m. kovo 1 dienos.

Senjorų organizacija, turinti juridinį statusą, registruota ir veikianti Savivaldybės teritorijoje ne mažiau nei 2 metus, iki 2021 m. kovo 1 d. raštu privalo pateikti:

  1. Oficialų delegavimo raštą, pasirašytą organizacijos vadovo, dėl atstovo (-ų) delegavimo į ST (nurodomas siūlomo asmens vardas, pavardė, kontaktai);
  2. Steigimo dokumentų (nuostatų, įstatų, steigimo sutarties) kopija.

Delegavimo raštas su priedais Savivaldybės administracijai iki aukščiau nurodyto termino gali būti teikiamas:

  1. Skenuota delegavimo rašto versija su priedais siunčiant el. paštu info@klaipeda.lt.
  2. Naudojantis pašto ir pasiuntinių teikiamomis paslaugomis adresu Liepų g. 11, 91502 Klaipėda, Klaipėdos m. savivaldybės administracijos, Klientų aptarnavimo skyriui. Ant voko nurodoma „Prašymas dėl kandidatų atrankos į Klaipėdos miesto Senjorų tarybą“.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content