Pradžia
Lt En

Europos egzaminas 2020

Europos egzaminas 2020

Jau vienuoliktą pavasarį rengiamas Europos Komisijos atstovybės konkursas kviečia žmones prasmingai praleisti savo laisvą laiką. „Europos egzaminas“ vyks visai šalia Jūsų – kiekvienas galės dalyvauti savo namuose, prisijungus prie interneto ryšio.

Jums tereikia užregistruoti savo mokyklą, organizaciją ar darbovietę čia ir pakviesti kolegas spręsti „Europos egzamino“ užduotis internetu (gegužės 8 d. 09:00–23:59 val.). Kuo kolegų daugiau, tuo smagiau! Masiškiausiai „Europos egzamine“ sudalyvavusi organizacija bus apdovanota specialiu prizu.

Tikimės, kad „Europos egzamine“ sudalyvavęs Jūsų kolektyvas pagilins žinias ir taip paminės artėjančią Europos dieną, kuri švenčiama gegužės 9-ąją.

„Europos egzaminą“ organizuoja Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje. Projekto partneriai: LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, „Europe Direct“ informacijos centrai, Jaunimo Europos komanda, Valstybės pažinimo centras ir „Lux Express“. Informacinis partneris – Lietuvos radijas ir televizija.

Jeigu turite klausimų, susijusių su „Europos egzaminu“, kreipkitės į Mintarę Varanavičiūtę el. paštu mintare@coagency.lt arba tel. +370 673 84584.

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content