Pradžia
Lt En

Materialinė parama į Klaipėdos miestą atvykusiems ukrainiečiams

Materialinė parama į Klaipėdos miestą atvykusiems ukrainiečiams

Ukrainos gyventojams, esantiems Lietuvoje dėl Rusijos Federacijos karinių veiksmų Ukrainoje, faktiškai gyvenantiems Klaipėdos miesto savivaldybės teritorijoje, gali būti skiriama 267 Eur dydžio vienkartinė materialinė parama.

Materialinė parama skiriama kiekvienam bendrai gyvenančiam asmeniui, atvykusiam į Lietuvą ir faktiškai gyvenančiam Klaipėdos miesto savivaldybės teritorijoje, ir tik tuo atveju, jeigu asmuo/asmenys kreipimosi dėl materialinės paramos metu yra pateikę prašymą Migracijos tarnybai jų teisinės padėties klausimui spręsti arba jiems yra išduotas leidimas laikinai gyventi Lietuvos Respublikoje, nes jie negali išvykti iš Lietuvos Respublikos arba negali grįžti į kilmės valstybę.

Asmenys, kurie kreipiasi dėl materialinės paramos turi pateikti:

  • prašymą materialinei paramai gauti;
  • Migracijos tarnybos išduotą dokumentą (duomenis) apie priimtą prašymą teisinės padėties klausimui Lietuvos Respublikoje spręsti arba išduoto leidimo laikinai gyventi Lietuvos Respublikoje humanitariniu pagrindu kopiją.

Dėl materialinės paramos kreiptis į Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus Socialinių išmokų poskyrį:

Vytauto g. 13 – 105 kabinetas, tel. (8 46) 41 08 40, el. paštas parama.centras@klaipeda.lt , gyvenantiems centrinėje ir šiaurinėje miesto dalyje (nuo Kalotės iki Baltijos pr.)

Laukininkų g. 19A - I aukšto salė, tel. (8 46) 32 46 96, (8 46) 39 10 68,

El. paštas parama.filialas@klaipeda.lt, gyvenantiems pietinėje miesto dalyje (nuo Baltijos pr. iki Rimkų gyvenvietės imtinai)

Esant dideliam pareiškėjų srautui pareiškėjai gali būti iš anksto užregistruojami prašymų pateikimui, taip pat gali būti derinami Socialinės paramos skyriaus Socialinių išmokų poskyrio specialistų nuvykimai į tarpininkaujančias organizacijas (mokyklas, pagalbos centrus ir kt.) dėl prašymų priėmimo tose organizacijose.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content