Pradžia
Lt En

Klaipėdos miesto savivaldybės I. Kanto viešoji biblioteka kviečia į pasimatymą su Čikagoje gyvenančia rašytoja Vilma Kava!

Klaipėdos miesto Imanuelio Kanto viešoji biblioteka

Birželio 22 d. 17.00 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka kviečia į pasimatymą su Čikagoje gyvenančia rašytoja Vilma Kava. Birželio mėnesį ji svečiuojasi Lietuvoje ir pasimatyme su gerbėjais pristatys romaną „Tiesiog atsitiko“.

Vilma Kava debiutavo romanu „Aš tau sakau“, kuris buvo labai šiltai sutiktas skaitytojų, o dabar pristato naują knygą „Tiesiog atsitiko“. Šiame romane kalbama apie įvairialypius žmonių santykius, apie sąmoningas, brandžias moteris, nebijančias kurti savo laimingo gyvenimo. „Tai keturių moterų istorija. Jos visos stipriai susijusios, nors dvi gyvena Vilniuje, dvi – Čikagoje. Mes skirtingai kuriame santykius santuokoje ir partnerystėje. Būtent apie tai mano knyga“, - sako autorė.

Romanas pristatytas Amerikos lietuvių klube Floridoje, Čikagoje, leidykla „Tyto alba“ pristatė virtualiai, na, o Klaipėdos I. Kanto viešojoje bibliotekoje suteikiama unikali galimybė su rašytoja Vilma Kava gyvai pakalbėti apie knygą, apie gyvenimą Amerikoje, apie žmonių santykius ir kitus realistiškus dalykus kasdienybėje, kurie svarbūs tiek moterims, tiek vyrams!

Pasimatykime bibliotekoje!

Renginio nuoroda – https://fb.me/e/1X39PCiIL

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content