Pradžia
Lt En

ŠEIMOS TEATRO „LINO LĖLĖS“ SPEKTAKLIS BIBLIOTEKOS DOVANA LANKYTOJAMS

Klaipėdos miesto savivaldybės I. Kanto viešosios bibliotekos „Kauno atžalyno“ padalinyje

Maloniai kviečiame gruodžio 10 d. (šeštadienį) 12.00 val. į Lėlių vaidinimą visai šeimai „Vilkas ir ožiukai“, kuris vyks Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos „Kauno atžalyno“ padalinyje (Kauno g. 49). Šis šeimos teatro „Lino lėlės“ spektaklis – Klaipėdos Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos dovana lankytojams!

„Kauno atžalyno“ padalinyje suteikiama puiki proga pamatyti gerai žinomos lietuvių liaudies pasakos „Vilkas ir ožiukai“ plastišką, muzikalią, etnologiškai argumentuotą sceninę versiją, atskleidžiančią daugiasluoksnę pasaulio sandarą ir jo tvarką. Šiame sceniniame virsme akcentuojami svarbiausi egzistencijos įvykiai (gimimas ir mirtis), gėrio ir blogio, priežasties ir pasekmės, meilės ir atsakomybės ryšiai, primenama amžinųjų vertybių kaina. Tai nesumeluotas, išjaustas, brandus lėlių vaidinimas, kuriuo teatras tarsi suformulavo savo idėjinę-filosofinę koncepciją, kūrybinę programą: betarpiškas, autentiškas, pokalbis su žiūrovu; originali dramaturgija, atspirties ieškanti lietuvių tautosakoje ir mitologijoje; vaizdo ir minties daugiasluoksniškumas; šeima – ne kaip formali institucija, o kaip pamatinė vertybė; kaip mikrokosmosas, kuriame nuolat vyksta kūrimo ir savikūros, augimo ir auginimo procesai.

Geriausia dovana – buvimas kartu ir emocijų patyrimas. Spektaklis – dovana, patirtis – neįkainojama! Susitikime bibliotekoje!

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content