Pradžia
Lt En

Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio darbotvarkė

Laikas: 2024-05-14. Pradžia 10.00 val. 
NUOTOLINIU BŪDU

DARBOTVARKĖ:
1.  Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2016 m. rugsėjo 22 d. sprendimo Nr. T2-241 „Dėl pritarimo Klaipėdos rajono savivaldybės teritorijoje gyvenančių vaikų, ugdomų Klaipėdos miesto savivaldybės švietimo įstaigose pagal ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas, ūkio išlaidų kompensavimo sutarčiai bei ūkio lėšų kainos už vaiko lankytą dieną nustatymo“ pakeitimo. Pranešėja J. Ceplienė. (T-148)
2.  Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2012 m. kovo 29 d. sprendimo Nr. T2-91 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės panaudai perduodamo turto sąrašo patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėjas E. Simokaitis. (T1-150)
3.  Dėl ilgalaikio materialiojo turto perėmimo savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E. Simokaitis. (T1-151)
4.  UAB „Debreceno vaistinė“ metinės atskaitomybės dokumentų pristatymas. Pranešėjas E. Simokaitis.
5.  „Klaipėdos energija“ metinės atskaitomybės dokumentų pristatymas. Pranešėjas E. Simokaitis.
6.  UAB „Klaipėdos paslaugos“ metinės atskaitomybės dokumentų pristatymas. Pranešėjas E. Simokaitis.
7.  UAB „Vildmina“ metinės atskaitomybės dokumentų pristatymas. Pranešėjas E. Simokaitis.
8.  UAB „Naujasis turgus“ metinės atskaitomybės dokumentų pristatymas. Pranešėjas E. Simokaitis.
9.  UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro metinės atskaitomybės dokumentų pristatymas. Pranešėjas E. Simokaitis.

 

 


DĖL NUSIŠALINIMO INTERESŲ KONFLIKTO ATVEJU
Vadovaujantis Viešųjų ir privačių interesų derinimo įstatymo 11 str. deklaruojančiam asmeniui draudžiama dalyvauti rengiant, svarstant ar priimant sprendimus arba kitaip juos paveikti ar bandyti paveikti, arba atlikti kitas tarnybines pareigas, jeigu atliekamos tarnybinės pareigos yra susijusios su jo privačiais interesais. Tarybos nariui patekus į situaciją, kai atliekant pareigas ar vykdant pavedimą reikia priimti sprendimą ar dalyvauti jį priimant, ar įvykdyti pavedimą, susijusį su savo (ar artimo asmens) privačiais interesais, prieš pradedant klausimo rengimą (aptarimą), svarstymą ar priėmimą, arba pačios minėtosios procedūros metu privalu pareikšti apie nusišalinimą, nurodant konkrečias aplinkybes, keliančias interesų konfliktą (asmenų grupės nusišalinimas negali būti teikiamas).

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Atvirumui užtikrinti posėdis bus transliuojamas viešai per Klaipėdos miesto savivaldybės Youtube kanalo tiesioginę transliaciją www.youtube.com/c/Klaipėdosmiestosavivaldybė 

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content