Pradžia
Lt En

Nauja atvira erdvė jaunimui

Klaipėdos miesto savivaldybės I. Kanto viešosios bibliotekos Jaunimo padalinyje

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka skelbia žinią MIESTO JAUNIMUI – atveriama nauja Atvira jaunimo erdvė prie Jaunimo bibliotekos (Tilžės g. 9).  Tai puiki vieta smalsiems, drąsiems, kūrybingiems, mąstantiems, ieškantiems bei atrandantiems jaunuoliams. 2024 m. kovo 21 dieną, pasaulinės vandens dienos išvakarėse, 18 val. kviečiame jaunuolius „atbanguoti“ į atidarymo renginį – „Ekspedicija jauniems išplaukusiems...“ (N-14).

Jaunimo biblioteka įsikūrusi name, kuriame kadaise gyveno kapitonas Liudvikas Stulpinas. Šiandien čia lankosi jaunimas, „išplaukiantis“ į atvirus, ne visada ramius gyvenimo vandenis, ieškantis laiko sau, bendrystės su bendraamžiais ar orientyrų, drąsinančių priimti iššūkius, įveikti audras, padedančių nurimti ir iš naujo pamatyti tikslą: išorinį ir vidinį.

Renginio metu biblioteka pagal „žemėlapį“ kvies dalyvius ieškoti ir atrasti „paslaptingas salas“, atveriančias įvairių veiklų galimybes. Kol jaunuoliai darbuosis, jiems „banguoti“ padės būgnininkas, perkusininkas Donny Drumz. Atlikėjas susirinkusiems praves improvizacijos pamoką su būgneliais.

Informacija skelbiama: www.biblioteka.lt

Dalintis: https://www.facebook.com/events/866862208528396?ref=newsfeed

 

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content