Pradžia
Lt En

Paskaita „Kaip pasirūpinti savo smegenų sveikata: 12 smegenų taisyklių“

Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinys

Kovo 12 d., antradienį, 17.30 val. kviečiame į renginių ciklo „Sveika šeima“ paskaitą „Kaip pasirūpinti savo smegenų sveikata: 12 smegenų taisyklių“, kuri vyks Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinyje (Taikos pr. 81A). Ves psichologė, KU socialinių mokslų daktarė Liana Brazdeikienė.

Paskaitoje kalbėsime apie tai, kaip mes galime pasirūpinti savo smegenų sveikata. Juk visa tai, kas esame, ką jaučiame, mąstome, sukuriame ir kartais sugriauname – pirmiausiai kyla mūsų prote.

Sužinosime 12 smegenų taisyklių, kurias siūlo smegenų veiklos tyrinėtojas Johnas Medina. Labai tikimės, kad po šio susitikimo dar daugiau suprasime ir žinosime fizinio aktyvumo, nuolatinio mokymosi ir tyrinėjimo, miego naudą, streso įtaką mokymuisi, daugiau suprasime, kaip veikia smegenys ir atsiras žinojimas, kaip galima sukurti geresnes sąlygas mūsų smegenų sveikatai.

Paskaitą ves Liana Brazdeikienė - praktikuojanti psichologė, socialinių mokslų daktarė, kuri dirba psichologinėje pedagoginėje tarnyboje ir Klaipėdos universitete, psichologijos katedroje.

Informacija skelbiama: www.bibioteka.lt

Renginio nuoroda: https://www.fb.com/events/690658336346796  

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content