Pradžia
Lt En

Susitikimas „Moters santykis su savimi“

Klaipėdos miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Girulių padalinys (Šlaito g. 6A)

2024 m. kovo 16 d. (šeštadienį) 12.00 val. Klaipėdos Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Girulių padalinyje (Šlaito g. 6A) susitikimas „Moters santykis su savimi“. Dalyvaus: asmeninių pokyčių ir transformacijų mentorė Roberta Baranauskė.

Roberta Baranauskė – asmeninė pokyčių ir transformacijų mentorė, padedanti pasiekti pokyčius gyvenime, dirbanti su pasąmoninėmis programomis. Moteris jau dvylika metų domisi, mokosi ir dalyvauja įvairiose programose, mokymuose, kur nagrinėjama žmogaus proto struktūra ir darbas su pasąmone. Intensyvius mokymus R. Baranauskė baigė Londone.

Mentorė ypač labai aktyviai domisi vyrų ir moterų energetiniais ir psichologiniais skirtumais, kurie lemia didžiąją dalį nesėkmių santykiuose, ir šeimose. Šiuo metu ji plėtoja socialinės erdvės projektą moterims „Moteriškumo Ambasadorė“. 

„Kviečiu šiltai ir jaukiai pabūti kartu. Pabendrausime apie tai kas aktualu mums - moterims. Pasikalbėsime kaip nebekankinti savęs bandant gyventi priešinantis gamtos dėsniams ir kaip vertinti save“, - į susitikimą kviečia R. Baranauskė.

Informacija skelbiama: www.biblioteka.lt

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content