Pradžia
Lt En

Ar pritariate, kad Klaipėdos švyturys (Burių g. 9) būtų atvertas visuomenei ištisus metus?

Nuomonę galima pareikšti iki: 2021-10-04 00:00
Ar pritariate, kad Klaipėdos švyturys (Burių g. 9) būtų atvertas visuomenei ištisus metus?

Klaipėdos gyventojai kviečiami apklausoje išreikšti nuomonę dėl vieno iš svarbiausių miesto jūrinių simbolių – švyturio Burių g. 9 – atvėrimo visuomenei.

Ši apklausa ­– Klaipėdos miesto mero inicijuotas būdas išsiaiškinti, kokią poziciją dėl švyturio ateities turi klaipėdiečiai. Jei klaipėdiečiams švyturys kaip lankytinas objektas yra reikalingas ir patrauklus, tuomet miesto valdžia dės pastangas, kad  jis atsirastų uostamiesčio turistinių ir lankytinų objektų sąraše. Pagal Vietos savivaldos įstatymą gyventojų balsas – patariamojo pobūdžio, tačiau aiški gyventojų pozicija būtų postūmis tolimesniems veiksmams. Vadovaudamasi Vietos savivaldos įstatymo 47 straipsnio 1 dalies nuostatomis, Savivaldybės taryba privalo svarstyti apklausai pateiktą klausimą, jeigu savo nuomonę pateiktu klausimu pareiškė ne mažiau kaip 10 procentų apklausos teritorijos gyventojų, turinčių teisę dalyvauti apklausoje.

 

Išreikšdami savo nuomonę, sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų naudojami vadovaujantis  2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) 6 straipsnio 1 dalies a) p.  tik apklausos vykdymo tikslu. Tvarkomi asmens duomenys: vardas, pavardė, adresas, gimimo data, parašas, pateikta nuomonė. Jūsų asmens duomenų valdytojas yra Klaipėdos miesto savivaldybės administracija (juridinio asmens kodas 188710823, adresas: Liepų g. 11, Klaipėda, tel. (8 46) 39 60 66, el. p. info@klaipeda.lt ). Jūsų pateikti asmens duomenys bus saugomi 6 mėn. po apklausos pabaigos ir gali būti teikiami tretiesiems asmenims, jeigu tie asmenys turi teisę šiuos duomenis gauti teisės aktų nustatyta tvarka.

Rezultatai

Viso:
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content