Pradžia
Lt En

Kviečiame teikti paraiškas trimetės programos „Tarptautinių jūrinių regatų organizavimas Klaipėdoje“ projektų dalinio finansavimo konkursui

Kviečiame teikti paraiškas trimetės programos „Tarptautinių jūrinių regatų organizavimas...

Kviečiame teikti paraiškas trimetės kultūros ir meno programos „Tarptautinių jūrinių regatų organizavimas Klaipėdoje“ projektų dalinio finansavimo konkursui.

Konkursui priimamas šios programos projektas (paspaudę ant programos rasite finansavimo sąlygų aprašą):

„Tarptautinių jūrinių regatų organizavimas Klaipėdoje“

Paraiškų teikimo terminas – š. m. spalio 3 d. (imtinai). Sprendimą dėl projekto finansavimo priima Savivaldybės administracijos direktorius ne vėliau kaip per 90 darbo dienų nuo paraiškų teikimo termino pabaigos.

 Aktualios dokumentų formos:

Paraiškų teikimo būdai:

Kitais nei skelbime nurodytais adresais ir būdais pateiktos arba po kvietime nustatyto termino pabaigos pateiktos paraiškos nepriimamos ir nevertinamos.

Paraiškas gali teikti: Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka įregistruoti juridiniai asmenys, veikiantys kultūros srityje ir teikiantys kultūrines paslaugas, išskyrus Savivaldybės biudžetines įstaigas (Savivaldybės biudžetinės įstaigos gali būti projekto partnerėmis).

Kilus klausimų dėl Klaipėdos miesto savivaldybės biudžeto lėšomis iš dalies finansuojamų kultūros ir meno projektų konkurso, kreipkitės į Kultūros skyriaus specialistus, kurių kontaktus rasite čia – Kultūros skyrius.

 KULTŪROS IR MENO PROJEKTŲ FINANSAVIMO TVARKA

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content