Pradžia
Lt En

2020 m.

2020 METAI

 2020-01-16

  1. Dėl mirusių asmenų beviltiškų skolų už vietinę rinkliavą už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą nurašymo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  2. Dėl vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą skolų nurašymo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2017 m. birželio 29 d. sprendimo Nr. T2-139 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų surinkimą iš atliekų turėtojų ir atliekų tvarkymą dydžio nustatymo metodikos patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  4. Dėl turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E. Simokaitis.
  5. Dėl turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn iš UAB „YIT Lietuva“. Pranešėjas E. Simokaitis.
  6. Dėl likviduotų dėl bankroto ir iš juridinių asmenų registro išregistruotų įmonių skolų už vietinę rinkliavą už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą nurašymo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  7. Informacija apie susidariusią situaciją įmonėje „ Grigeo Klaipėda“. Pranešėjas A. Šimkus.

Papildomi klausimai:

  1. Dėl nekilnojamojo turto pirkimo savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E. Simokaitis.
  2. Dėl valstybinės kitos paskirties žemės sklypų perdavimo valdyti, naudoti ir disponuoti patikėjimo teise Klaipėdos miesto savivaldybei. Pranešėja R. Gružienė.

2020-01-23

  1. Informacija apie Klaipėdoje esamų vandens telkinių kokybės bei ekologinės būklės. Pranešėjos I. Šakalienė, R. Jievaitienė.
  2. Dėl dalyvavimo Mėlynosios vėliavos programoje. Pranešėja I. Šakalienė.

Papildomi klausimai:

  1. Dėl pritarimo Sutarties dėl nuomos mokesčio už valstybinę žemę, esančią Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos teritorijoje, sumokėjimo tvarkos ir sąlygų projektui. Pranešėja R. Gružienė.
  2. Dėl turto perdavimo pagal turto patikėjimo sutartį. Pranešėjas E. Simokaitis.
  3. Dėl sutikimo perimti valstybės turtą ir jo perdavimo valdyti, naudoti ir disponuoti patikėjimo teise. Pranešėjas E. Simokaitis.

 2020-02-06

  1. Informacija apie Smeltalės upės valymo poveikio aplinkai vertinimo atrankos I dalies išvadą. Pranešėja R. Jievaitienė.
  2. Informacija apie prekybos ir paslaugų teikimo Klaipėdos miesto viešosiose vietose tvarkos aprašo pakeitimo. Pranešėjas A. Šimkus.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos 2019 metų priemonių vykdymo ataskaitos patvirtinimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  4. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos 2020 metų priemonių patvirtinimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  5. Dėl AB „Klaipėdos vanduo“ perskaičiuotų geriamojo vandens tiekimo, nuotekų tvarkymo paslaugų bazinių kainų nustatymo. Pranešėjas A. Gaižutis.

 Papildomi klausimai:

  1. Dėl turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn iš UAB „SBTF“. Pranešėjas E. Simokaitis.
  2. Dėl sutikimo perimti valstybės turtą Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E. Simokaitis.

2020-02-14

  1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2016 m. birželio 23 d. sprendimo Nr. T2-184 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos veiklos reglamento patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja D. Paliūnaitė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020–2022 metų strateginio veiklos plano patvirtinimo. Pranešėjas G. Neniškis.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020 metų biudžeto patvirtinimo. Pranešėja R. Kambaraitė.

Papildomi klausimai:

  1. Dėl pritarimo projekto „Šilutės plento ruožo nuo Tilžės g. iki geležinkelio pervažos (iki Kauno g.) rekonstrukcija“ įgyvendinimui. Pranešėja E. Jurkevičienė.
  2. Dėl Parduodamų savivaldybės būstų ir pagalbinio ūkio paskirties pastatų sąrašo patvirtinimo. Pranešėjas E. Simokaitis.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2017 m. liepos 27 d. sprendimo Nr. T2-185 „Dėl Klaipėdos miesto tvarkymo ir švaros taisyklių patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.

 2020-02-20

  1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2017 m. liepos 27 d. sprendimo Nr. T2-185 „Dėl Klaipėdos miesto tvarkymo ir švaros taisyklių patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  2. Informacija „Dėl Tilžės gatvės rekonstrukcijos projektavimo ir įgyvendinimo klaidų žlugdomo smulkiojo verslo“. Pranešėjas A. Šimkus.

2020-03-12

  1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2016 m. gruodžio 22 d. sprendimo Nr. T2-304 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės būsto ir pagalbinio ūkio paskirties pastatų pardavimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėjas E. Simokaitis.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2011 m. spalio 27 d. sprendimo Nr. T2-331 „Dėl Prekybos ir paslaugų teikimo Klaipėdos miesto viešosiose vietose vietinės rinkliavos nuostatų ir Prekybos ir paslaugų teikimo Klaipėdos miesto viešosiose vietose tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėjas A. Petrošius.
  3. Dėl Klaipėdos miesto daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų valdymo organų, jungtinės veiklos sutartimi įgaliotų asmenų ir savivaldybės vykdomosios institucijos paskirtų bendrojo naudojimo objektų administratorių veiklos, susijusios su įstatymų ir kitų teisės aktų jiems priskirtų funkcijų vykdymu, priežiūros ir kontrolės taisyklių patvirtinimo. Pranešėja I. Kubilienė.
  4. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2012 m. balandžio 26 d. sprendimo Nr. T2-120 „Dėl pavedimų, valdant viešąjį transportą“ pakeitimo. Pranešėjas R. Mockus.
  5. Dėl Mokesčio už naudojimąsi Klaipėdos miesto gatvėmis važiuojant didžiagabaritėmis ir (ar) sunkiasvorėmis transporto priemonėmis ar jų junginiais dydžių ir šio mokesčio mokėjimo, administravimo ir priežiūros tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėjas R. Mockus.

2020-04-07

1. Dėl atleidimo nuo vietinių rinkliavų karantino režimo laikotarpiu. Pranešėja K. Petraitienė.

2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės materialiojo turto nuomos tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėjas E. Simokaitis.

3. Informacija apie gatvių valymą ir dezinfekavimą. Pranešėja I. Šakalienė.

2020-04-23

1. Dėl Klaipėdos miesto daugiabučių gyvenamųjų namų butų ir kitų patalpų savininkų bendrijų valdymo organų, jungtinės veiklos sutartimi įgaliotų asmenų ir savivaldybės vykdomosios institucijos paskirtų bendrojo naudojimo objektų administratorių veiklos, susijusios su įstatymų ir kitų teisės aktų jiems priskirtų funkcijų vykdymu, priežiūros ir kontrolės taisyklių patvirtinimo. Pranešėja D. Gerasimovienė.

2. Dėl nekilnojamojo turto pirkimo savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E. Simokaitis.

3. Dėl turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn iš UAB „YIT Lietuva“ . Pranešėjas E. Simokaitis.

2020-05-07

  1. Informacija dėl padidėjusios taršos aplinkai ir žmonių sveikatai. Pranešėjas A. Šimkus.
  2. Dėl pritarimo VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ 2019 metų veiklos ataskaitai. Pranešėjas R. Mockus.
  3. Dėl pritarimo viešosios įstaigos „Klaipėdos butai“ 2019 metų veiklos ataskaitai. Pranešėja D. Netikšienė.

Papildomas klausimas

Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2018 m. balandžio 26 d. sprendimo Nr. T2-92 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės paplūdimių ir jų maudyklų įrengimo, naudojimo ir elgesio juose taisyklių patvirtinimo“ pripažinimo netekusiu galios. Pranešėja I. Šakalienė.

2020-05-20 

  1. Dėl naudojimosi Klaipėdos miesto savivaldybei priklausančiomis elektromobilių įkrovimo stotelėmis paslaugos kainos. Pranešėjas E. Simokaitis.
  2. Dėl saugaus elgesio Klaipėdos miesto savivaldybės paviršinių vandens telkinių vandenyje ir ant paviršinių vandens telkinių ledo taisyklių patvirtinimo. Pranešėjas M. Poimanskis.

Papildomi klausimai:

  1. Dėl sutikimo perimti valstybės turtą. Pranešėjas E. Simokaitis.
  2. Dėl pritarimo Klaipėdos miesto savivaldybės valdomų įmonių 2019 metų veiklos ataskaitoms. Pranešėjas E. Simokaitis.
  3. Informacija apie gautus raštus. Pranešėjas A. Šimkus.

2020-06-11

  1. Dėl turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn iš UAB „Galiposta“. Pranešėjas E. Simokaitis.
  2. Dėl pritarimo Klaipėdos miesto savivaldybės kontrolės ir audito tarnybos 2019 metų veiklos ataskaitai. Pranešėja D. Čeporiūtė.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-43 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos 2020 metų priemonių patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  4. Informacija apie gautus raštus. Pranešėjas A. Šimkus.
  5. Dėl saugaus elgesio Klaipėdos miesto savivaldybės paviršinių vandens telkinių vandenyje ir ant paviršinių vandens telkinių ledo taisyklių patvirtinimo. Pranešėjas M. Poimanskis.

2020-06-18

  1. Dėl pritarimo biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ 2019 metų veiklos ataskaitai. Pranešėja I. Šakalienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2003 m. liepos 24 d. sprendimo Nr. 1-243 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės strateginio planavimo tvarkos patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja I. Butenienė.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-33 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020–2022 metų strateginio veiklos plano patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja I. Butenienė.
  4. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-27 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020 metų biudžeto patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  5. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2018 m. balandžio 26 d. sprendimo Nr. T2-92 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės paplūdimių ir jų maudyklų įrengimo, naudojimo ir elgesio juose taisyklių patvirtinimo“ pripažinimo netekusiu galios. Pranešėja I. Šakalienė.
  6. Dėl pritarimo Klaipėdos „Žemynos“ gimnazijos projekto įgyvendinimui pagal Klimato kaitos programos lėšų naudojimo 2020 m. sąmatą detalizuojančio plano kvietimą. Pranešėja I. Kubilienė.
  7. Dėl pritarimo Klaipėdos lopšelio-darželio „Čiauškutė“ projekto įgyvendinimui pagal Klimato kaitos programos lėšų naudojimo 2020 m. sąmatą detalizuojančio plano kvietimą. Pranešėja I Kubilienė.
  8. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2013 m. rugsėjo 25 d. sprendimo Nr. T2-255 „Dėl pritarimo Partnerystės sutarčiai ir Klaipėdos miesto energinio efektyvumo didinimo daugiabučiuose namuose programos patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja D. Gerasimovienė.

2020-07-09

  1. Informacija - GMLEB „Smiltelė“ prieplaukos akvatorijos dugno gilinimo poveikio aplinkai vertinimo atrankos projekto svarstymas. Pranešėja R. Jievaitienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2010 m. lapkričio 25 d. sprendimo Nr. T2-330 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą nuostatų patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  3. Dėl siūlymo Lietuvos Respublikos Vyriausybei suteikti kurortinės teritorijos statusą Klaipėdos miesto teritorijos daliai – Smiltynei. Pranešėjas R. Zulcas.
  4. Dėl pritarimo bendradarbiavimo sutarties projektui. Pranešėja V. Lendraitienė.
  5. Dėl Keleivių ir bagažo vežimo vietinio (miesto ir priemiestinio) susisiekimo maršrutais autobusais ir maršrutiniais taksi tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėjas V. Paukštė.
  6. Dėl gyventojų iniciatyvų, skirtų gyvenamajai aplinkai gerinti, projektų idėjų atrankos ir finansavimo tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėja A. Valadkienė.

2020-07-16

  1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos nepritarimo Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimo projektui „Dėl Transeuropinio IX B transporto koridoriaus dalies – Klaipėdos geležinkelio mazgo susisiekimo komunikacijų inžinerinės infrastruktūros vystymo planų rengimo pradžios“. Pranešėja N. Puteikienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pritarimo Lietuvos respublikos vyriausybės nutarimo projektui „Dėl Transeuropinio IX B transporto koridoriaus dalies – Klaipėdos geležinkelio mazgo susisiekimo komunikacijų inžinerinės infrastruktūros vystymo planų rengimo pradžios“ panaikinimo. Pranešėja N. Puteikienė.
  3. Klaipėdos miesto savivaldybės 2021–2030 m. strateginio plėtros plano koncepcijos projekto pristatymas. Pranešėja I. Butenienė.
  4. Dėl pritarimo Klaipėdos miesto savivaldybės 2013–2020 metų strateginio plėtros plano įgyvendinimo 2019 metais ataskaitai. Pranešėja I. Butenienė.
  5. Dėl naujos viešojo transporto rūšies diegimo Klaipėdos mieste patvirtinimo. Pranešėja L. Žemaitytė.

2020-07-23

  1. Dėl poilsio ir turizmo teritorijų nustatymo Klaipėdos mieste. Pranešėjas S. Budinas.
  2. Dėl pritarimo Klaipėdos universitetinės ligoninės viešųjų pastatų infrastruktūros modernizavimo projekto įgyvendinimui. Pranešėjas E. Simokaitis.
  3. Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimo projekto „Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 m. birželio 22 d. nutarimo Nr. 651 „Dėl transeuropinio IX B TRANSPORTO koridoriaus Klaipėdos geležinkelio mazgo dalies susisiekimo komunikacijų inžinerinės infrastruktūros vystymo planų rengimo pradžios“ pakeitimo“ pateikimo Lietuvos Respublikos Vyriausybei. Pranešėja M. Černiūtė–Amšiejienė.

2020-09-10 

  1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2011 m. spalio 27 d. sprendimo Nr. T2-331 „Dėl Prekybos ir paslaugų teikimo Klaipėdos miesto viešosiose vietose vietinės rinkliavos nuostatų ir Prekybos ir paslaugų teikimo Klaipėdos miesto viešosiose vietose tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja J. Uptienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2013 m. lapkričio 28 d. sprendimo Nr. T2-300 „Dėl vietinės rinkliavos už leidimo įrengti išorinę reklamą Klaipėdos miesto savivaldybės teritorijoje išdavimą nuostatų patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja J. Uptienė.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2019 metų biudžeto vykdymo ataskaitų rinkinio ir konsoliduotųjų ataskaitų rinkinio patvirtinimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  4. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-27 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020 metų biudžeto patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  5. Dėl vidutinės kuro įsigijimo kainos patvirtinimo. Pranešėja G. Vilimaitienė.

2020-09-17

  1. Dėl Klaipėdos miesto 2021–2030 m. strateginio plėtros plano koncepcijos patvirtinimo. Pranešėja I. Butenienė.
  2. Dėl netvarkomo arba apleisto, arba nenaudojamo, arba naudojamo ne pagal paskirtį nekilnojamojo turto sąrašo patvirtinimo. Pranešėjas G. Pocius. 

Papildomas klausimas:

  1. Dėl viešame aukcione parduodamo Klaipėdos miesto savivaldybės nekilnojamojo turto ir kitų nekilnojamųjų daiktų sąrašo patvirtinimo. Pranešėjas E. Simokaitis.

2020-10-15  

  1. Dėl vietinio reikšmingumo lygmens kultūros paveldo objektų, įrašytų į Lietuvos Respublikos kultūros vertybių registrą, skelbimo Klaipėdos miesto savivaldybės saugomais kultūros paveldo objektais. Pranešėjas V. Juška.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-43 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos 2020 metų priemonių patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  3. Dėl Fiksuotų pajamų mokesčio dydžių, taikomų įsigyjant verslo liudijimus 2021 metais vykdomai veiklai, patvirtinimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  4. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-33 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020–2022 metų strateginio veiklos plano patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja I. Butenienė.

 

Papildomi klausimai:

  1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-27 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020 metų biudžeto patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2012 m. kovo 29 d. sprendimo Nr. T2-91 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės panaudai perduodamo turto sąrašo patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėjas E. Simokaitis.
  3. Dėl botaninio-zoologinio draustinio Klaipėdos miesto savivaldybės teritorijoje, valstybinių miškų urėdijos Kretingos regioninio padalinio Klaipėdos girininkijos miške, ribų plano rengimo. Pranešėja M. Černiūtė- Amšiejienė.
  4. Dėl savivaldybės draustinio steigimo Klaipėdos miesto savivaldybės teritorijoje, valstybinių miškų urėdijos Kretingos regioninio padalinio Klaipėdos girininkijos miške. Pranešėja M. Černiūtė- Amšiejienė.

2020-11-19

  1. Dėl sutikimo perimti dovanojamą nekilnojamąjį turtą. Pranešėja R. Gružienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-27 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020 metų biudžeto patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės Aplinkos oro kokybės valdymo 2020–2023 Metų programos ir priemonių plano patvirtinimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  4. Informacija dėl Malūnų tvenkinio pakrančių išvalymo. Pranešėja I. Kubilienė.
  5. Informacija dėl paprastojo remonto technikinio koregavimo. Pranešėjas A. Šimkus.

 2020-12-10 

  1. Dėl amortizacinių atskaitymų normatyvų ir rinkos pataisos koeficiento patvirtinimo. Pranešėja L. Murauskienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2018 m. rugsėjo 13 d. sprendimo Nr. T2-185 ,,Dėl Klaipėdos miesto darnaus judumo plano patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėjas R. Mockus.
  3. Dėl sutikimo perimti valstybės turtą. Pranešėjas E. Simokaitis.
  4. Dėl savivaldybės būsto pardavimo. Pranešėjas E. Simokaitis.
  5. Dėl Savivaldybės infrastruktūros plėtros rėmimo programos komisijos sudėties ir darbo reglamento patvirtinimo. Pranešėja M. Černiūtė- Amšiejienė.
  6. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės infrastruktūros pripažinimo prioritetine kriterijų patvirtinimo. Pranešėja M. Černiūtė- Amšiejienė.
  7. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės infrastruktūros plėtros įmokos tarifų nustatymo ir Klaipėdos miesto savivaldybės infrastruktūros plėtros įmokos mokėjimo ir atleidimo nuo jos mokėjimo tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  8. Dėl pritarimo atliekų, naudojamų kogeneracinės jėgainės veikloje, priėmimo įkainiui. Pranešėja R. Jievaitienė.
  9. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2010 m. lapkričio 25 d. sprendimo Nr. T2-330 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą nuostatų patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  10. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2011 m. lapkričio 24 d. sprendimo Nr. T2-370 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės komunalinių atliekų tvarkymo taisyklių patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  11. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 27 d. sprendimo Nr. T2-27 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2020 metų biudžeto patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  12. Dėl draudimo naudoti civilines pirotechnikos priemones. Pranešėjas M. Poimanskis.
  13. Dėl pritarimo projekto „Darnaus judumo priemonių diegimas Klaipėdos mieste“ įgyvendinimui. Pranešėja E. Jurkevičienė.

Papildoma informacija

  1. Klaipėdos miesto savivaldybės 2021–2023 m. strateginio veiklos plano programų projektų pristatymas. Pranešėja I. Butenienė.

2020-12-17 

  1. Dėl pritarimo atliekų, naudojamų kogeneracinės jėgainės veikloje, priėmimo įkainiui. Pranešėja R. Jievaitienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2010 m. lapkričio 25 d. sprendimo Nr. T2-330 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą nuostatų patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2011 m. lapkričio 24 d. sprendimo Nr. T2-370 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės komunalinių atliekų tvarkymo taisyklių patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  4. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2017 m. gruodžio 21 d. sprendimo Nr. T2-347 ,,Dėl akcinės bendrovės „Klaipėdos energija“ 2018–2022 metų investicijų plano ir jo finansavimo šaltinių suderinimo“ pakeitimo. Pranešėjas A. Gaižutis.
  5. Klaipėdos miesto savivaldybės 2021–2023 m. strateginio veiklos plano programų projektų pristatymas. Pranešėja I. Butenienė.
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content