Pradžia
Lt En

2023 m.

2023-01-12

  1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2023–2025 metų strateginio veiklos plano patvirtinimo. Pranešėjas G. Neniškis.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2023 metų biudžeto patvirtinimo. K. Petraitienė.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2011 m. lapkričio 24 d. sprendimo Nr. T2-370 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės komunalinių atliekų tvarkymo taisyklių patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  4. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos 2023 metų priemonių patvirtinimo. Pranešėja R. Jievaitienė.
  5. Dėl lėšų, reikalingų viešųjų želdynų ir želdinių apsaugai, priežiūrai ir tvarkymui, viešųjų želdynų kūrimui ir želdinių veisimui, želdynų ir želdinių inventorizavimui, viešųjų želdynų ir želdinių būklės ekspertizėms atlikti, skyrimo tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėja R. Jievaitienė.

2023-01-19

  1. Dėl turto perdavimo valdyti, naudoti ir disponuoti patikėjimo teise Klaipėdos miesto savivaldybės biudžetinėms įstaigoms. Pranešėjas E. Simiokaitis.
  2. Dėl turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn iš UAB „Trastila“. Pranešėjas E. Simokaitis.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2022 m. rugsėjo 15 d. sprendimo Nr. T2-209 „Dėl sutikimo perimti valstybės turtą ir jo perdavimo valdyti, naudoti ir disponuoti patikėjimo teise“ pakeitimo. Pranešėjas E. Simokaitis.

Registruotas sprendimo projektas

  1. Dėl Valstybės nekilnojamojo turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E. Simokaitis.

2023-03-09

  1. Dėl prašymo paimti žemės sklypus visuomenės poreikiams pateikimo nacionalinei žemės tarnybai prie aplinkos ministerijos. Pranešėja R. Gružienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos 2022 metų priemonių vykdymo ataskaitos patvirtinimo. Pranešėja R. Chockevičienė.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2023 m. sausio 26 d. sprendimo Nr. T2-1 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2023 metų biudžeto patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja K. Petraitienė.
  4. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2017 m. gruodžio 21 d. sprendimo Nr. T2-347 ,,Dėl akcinės bendrovės „Klaipėdos energija“ 2018–2022 metų investicijų plano ir jo finansavimo šaltinių suderinimo“ pakeitimo. Pranešėjas A. Gaižutis.
  5. Dėl fizinių ar juridinių asmenų, pageidaujančių skirti tikslinių lėšų Klaipėdos miesto savivaldybės teritorijoje esančiai viešai susisiekimo infrastruktūrai, pasiūlymų teikimo, vertinimo, pripažinimo tinkamais įgyvendinti ir finansavimo tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėjas V. Švedas.

Registruoti sprendimo projektas

  1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos struktūros patvirtinimo ir didžiausio leistino valstybės tarnautojų ir darbuotojų, dirbančių pagal darbo sutartis, pareigybių skaičiaus Klaipėdos miesto savivaldybės administracijoje nustatymo. Pranešėja I. Gelžinytė- Litinskienė.

2023-03-16

  1. Dėl prašymo paimti žemės sklypus visuomenės poreikiams pateikimo nacionalinei žemės tarnybai prie aplinkos ministerijos. Pranešėja R. Gružienė.
  2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės turto investavimo ir akcinės bendrovės „Klaipėdos vanduo“ įstatinio kapitalo didinimo. Pranešėjas E. Simokaitis.
  3. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės turto investavimo ir akcinės bendrovės „Klaipėdos energija“ įstatinio kapitalo didinimo. Pranešėjas E. Simokaitis.
  4. Dėl valstybės nekilnojamojo turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E. Simokaitis.
  5. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. balandžio 29 d. sprendimo Nr. T2-94 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos nuostatų patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėjas G. Neniškis.
  6. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos veiklos reglamento patvirtinimo. Pranešėjas M. Vitkus.
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content