Pradžia
Lt En

Daugiabučio gyvenamojo namo Smiltelės g. 5 administratoriaus keitimas

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Statinių administravimo skyrius,  gavus daugiabučio gyvenamojo namo Smiltelės g. 5 (toliau – Namas) daugiau nei ¼, bet mažiau negu pusės butų ir kitų patalpų savininkų prašymą dėl bendrojo naudojimo objektų  administratoriaus keitimo,  organizuoja balsavimą raštu.

 Balsavimo organizatorius: Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Statinių administravimo skyrius (tel. (846) 396314, el.p. janina.vauliniene@klaipeda.lt).

Svarstomas klausimas: Dėl administratoriaus keitimo ir naujo pasirinkimo. Balsavimo laikotarpis: nuo 2021-08-02 iki 2021-08-16. Balsavimo raštu biuleteniai į namo pašto dėžutes bus patalpinti 2021-08-02. Pageidaujantys biuletenius gauti el. paštu, turėtumėte pateikti el. prašymą  balsavimo organizatoriui.

 Patalpų savininkai užpildytus balsavimo raštu biuletenius grąžinti balsavimo organizatoriui gali šiais būdais:

- pristatant balsavimo raštu organizatoriui Savivaldybei, į Liepų g.11;

- išsiunčiant paštu adresu Liepų g.11, 91502 Klaipėda, Klaipėdos miesto savivaldybės administracija; 

- pasirašytą ir nuskenuotą ar nufotografuotą biuletenį, arba užpildytą ir elektroniniu parašu pasirašytą balsavimo raštu biuletenį išsiunčiant el. paštu janina.vauliniene@klaipeda.lt;

         Balsų skaičiavimo data ir vieta: 2021-08-20, 15.00 val. Savivaldybėje adresu Liepų g.11, 128 kabinetas. *Pažymime, kad paskelbus karantiną, kvietimas dalyvauti balsų skaičiavimo komisijoje negalioja. Balsų skaičiavimo vieta gali kisti. Balsus skaičiuos balsavimo organizatoriaus sprendimu iš 3 asmenų sudaryta Balsų skaičiavimo komisija, kuri kviečia patalpų savininkų atstovą, išrinktą teisės aktų nustatyta tvarka ar kitą patalpų savininką dalyvauti balsų skaičiavime. Prašymas raštu dėl dalyvavimo komisijoje iki 2021-07-26 turi būti atsiųstas el.p. janina.vauliniene@klaipeda.lt.

 Informaciją apie teisės aktų nustatyta tvarka atrinktus pretendentus administruoti daugiabučius namus galite rasti tinklalapyje: https://www.klaipeda.lt/lt/gyventojams/bustas/119. Detali informacija apie balsavimą bus pateikta Namo butų ir kitų patalpų savininkams  balsavimo raštu biuleteniuose. Pranešimas skelbiamas Klaipėdos miesto savivaldybės interneto svetainėje ir Namo skelbimų lentose.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content