Pradžia
Lt En

Klaipėdoje vyks UEFA Jaunimo lygos varžybų atsakomosios pirmojo etapo rungtynės

Klaipėdoje vyks UEFA Jaunimo lygos varžybų atsakomosios pirmojo etapo rungtynės

Rugsėjo 5 d. Šveicarijoje buvo ištraukti UEFA jaunimo lygos burtai, po kurių paaiškėjo Klaipėdos FM varžovas šios lygos pirmajame etape.
Prieš pat burtų ceremoniją 32 komandos, tapusios savo šalių čempionėmis, buvo suskirstytos į 4 grupes. Klaipėdos FM pateko į vieną grupę su FC „Famalicão“, „AZ“, „Hamilton Academical“ FC, „Molde“ FK, FC „Midtjylland“, „Malmö“ FF ir HJK „Helsinki“ ekipomis, tad vienai iš jų buvo lemta tapti klaipėdiečių varžove pirmajame etape. Burtai lėmė, kad teks rungtyniauti su praėjusio sezono nugalėtojais – AZ Alkmaar (Nyderlandai).

Klaipėdos FM komanda Klaipėdos centriniame stadione žais UEFA Jaunimo lygos varžybų atsakomąsias pirmojo etapo rungtynes su AZ Alkmaar (Nyderlandai) komanda, kuri praėjusiame sezone tapo šių varžybų nugalėtoja. Kokio aukšto meistriškumo ši komanda, klaipėdiečių ekipai teko jau patirti pirmoje dvikovoje, kuri įvyko spalio 3 d. Nyderlanduose.

 FM komandai reikalingas palaikymas antrose rungtynėse, todėl kviečiame visus futbolo entuziastus spalio 25 d. atvykti į Klaipėdos miesto centrinį stadioną ir palaikyti komandą!

Įėjimas į rungtynes nemokamas.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content