Pradžia
Lt En

Kviečia susipažinti su lėtojo turizmo marketingu

Kviečia susipažinti su lėtojo turizmo marketingu

Prieš tris dešimtmečius pasaulyje prasidėjęs lėtasis judėjimas, labiau žinomas angliškuoju pavadinimu slow, skatina gyventi, dirbti, mokytis ir ilsėtis darniau – atsakingiau keliauti, rinktis sveiką, natūralų maistą, gerbti tradicijas, krašto autentiką.

„Kultūros fabrikas“ kviečia visus, norinčius susipažinti su šiuo nauju konceptu, ar pasidalinti savo patirtimis nemokamame KUFA praktinių verslumo mokymų seminare-diskusijoje: „Lėtojo turizmo marketingas“. Renginio data rugpjūčio 29 d. 16:00 val.

Seminare, kartu  su lektore Lietuvos lėtojo turizmo asociacijos vadove, Tarptautinio projekto „slow Trips“ kuratore Lietuvoje Henrieta Miliauskiene ir  Klaipėdos informacijos ir turizmo centro atstovais diskutuosime šiomis temomis: naujausios turizmo rinkos tendencijos ir prognozės; turizmo marketingas atliepiantis keliautojų lūkesčius; paslaugos teikėjo identitetas ir savojo keliautojo pritraukimas.

Iškart po seminaro bus teikiamos nemokamos konsultacijos.

Registracija į seminarą: https://shorturl.at/LPW13

Lėtasis judėjimas apima beveik visas gyvenimo ir verslo sritis - ne išimtis ir turizmas. Lėtojo turizmo ir keliavimo šalininkai ieško naujų patirčių, negirdėtų istorijų, todėl jų žemėlapiuose atsiranda nauji maršrutai ir objektai. Juos domina to krašto, į kurį jie keliauja, savitumai. Jie nori patys viską išbandyti, pajusti, patirti. Lėtojo keliavimo koncepcija remiasi keliais pamatiniais dalykais, todėl labai svarbu suprasti, ko ieško šiandieninis, daug matęs ir daug patyręs keliautojas, kaip sukurti paslaugą, atitinkančią tokio keliautojo poreikius ir lūkesčius.

Šis renginys yra „KUFA praktiniai verslumo mokymai“ ciklo dalis, šią programą dalinai finansuoja Klaipėdos miesto savivaldybė

Renginio vieta:  Konferencijų salė A (pirmas aukštas)
Seminaras nemokamas. Renginio metu bus fotografuojama.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content