Pradžia
Lt En

Kviečiame sudalyvauti visuomenės apklausoje dėl Klaipėdos daugiafunkcio sporto komplekso ir futbolo stadiono perspektyvų regione studijos

Kviečiame sudalyvauti visuomenės apklausoje dėl Klaipėdos daugiafunkcio sporto komplekso ir...

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos užsakymu MB Bauland ir UAB Newsec Advisory Baltics rengia „Stadiono perspektyvų regione studijos” atnaujinimą. Šiuo metu rengiama studija siekiama pasiūlyti šiuolaikinio daugiafunkcio sporto komplekso įveiklinimo bei architektūrinę koncepciją ir racionalų jos įgyvendinimo planą.

Kviečiame sudalyvauti visuomenės apklausoje dėl Klaipėdos daugiafunkcio sporto komplekso ir futbolo stadiono perspektyvų regione studijos. 

Apklausą rasite paspaudę šią nuorodą: https://forms.gle/riJ4WFyRmpBmGaGm7

Apklausa aktyvi iki vasario 29 d.

Visuomenės apklausa yra vienas atliekamos galimybių studijos uždavinių ir jos tikslas yra nustatyti, kokius sporto šakų atstovų ir gyventojų poreikius turėtų atliepti naujasis daugiafunkcinis sporto kompleksas. Apklausa pirmiausia siekiama nustatyti esamos ir įvertinti trūkstamos sporto infrastruktūros poreikį, o su antra apklausos dalimi - įvardinti sporto komplekso vystymui būtinus poreikius, apimančius informacinę, kultūrinę, ekonominę, socialinę bei infrastruktūrinę sritis.

Apklausos rezultatai ir Jūsų komentarai bus aptarti II-ųjų kūrybinių dirbtuvių metu ir padės rengti Klaipėdos daugiafunkcio sporto komplekso viziją Klaipėdos rytinėje dalyje.

 

Apklausa yra anoniminė – nuasmeninti atsakymai (panaikinus galimybę nustatyti konkrečius duomenis pateikusius asmenis) bus naudojami apibendrintai analizei ir galimų sprendinių ruošimui.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content