Pradžia
Lt En

Kvietimas teikti Europos paveldo dienų istorijas

Kvietimas teikti Europos paveldo dienų istorijas

Europos paveldo dienų 2022 m. kvietimas teikti Europos paveldo dienų istorijas

Istorijų ir pirminių projektų pasiūlymų pateikimo galutinis terminas:

2022 m. sausio 17 d., pirmadienis

Džiaugiamės galėdami Jus informuoti, jog paskelbtas 2022 m. kvietimas teikti Europos paveldo istorijas su galimybe teikti projektą 2022 m. finansavimui gauti.

Pagrindinis kvietimo teikti Europos paveldo istorijas tikslas – suteikti balsą asmenims, organizacijoms ir asociacijoms, kurios galėtų papasakoti savo Europos istoriją per savo projektus, iniciatyvas ir veiklą, susijusią su jų branginamu paveldu.

Pirmajame kvietimo etape reikia pateikti paprastą projekto pasiūlymo metmenis kartu su visapusiškai parengta istorija. Tada 20 daugiausiai balų surinkusių iš anksto atrinktų projektų pasiūlymų bus suteikiamos papildomos 4 savaitės išsamesniam pasiūlymui pateikti. Po to 10 daugiausiai balų surinkusių projektų bus apdovanota ne didesne kaip 10 000 EUR dotacija.

Bet kuriuo atveju, tai bus puiki galimybė Europos paveldo dienų istorijas (be projektinio pasiūlymo) paskelbti Europinėje EPD svetainėje.

Praėjusių metų istorijų sąrašą ir laimėjusius darbus galite rasti EHD portale adresu www.europeanheritagedays.com/Story

Istorijų ir pirminių projektų pasiūlymų pateikimo galutinis terminas yra 2022 m. sausio 17 d., pirmadienis. Tačiau, patartina nedelsti, nes pasiliekama teisė nutraukti kvietimą anksčiau laiko, kai bus pasiekta maksimali 120 projektų pasiūlymų riba.

Išsamią informaciją apie konkurso dotacijos skyrimo procedūros teisines sąlygas rasite 2022 m. kvietimo teikti Europos paveldo istorijas brošiūroje

Jeigu jums reikia papildomos informacijos/konsultacijų apie kvietimą, nedvejodami susisiekite su nacionaliniu EPD koordinatoriumi Lietuvoje el paštu: ernestas.raugala@kpd.lt, arba skambinkite mob. +37062831403

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content