Pradžia
Lt En

Metų Europiečio konkursas

Metų Europiečio konkursas

Trečius metus iš eilės Asociacija “Lietuvos europiečių judėjimas”, kartu su Užsienio reikalų ministerija ir Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje, kviečia nominuoti asmenis ir iniciatyvas, labiausiai prisidedančius prie Europos vertybių ir idėjų sklaidos Lietuvoje, glaudesnio europiečių bendradarbiavimo ar ES keliamų tikslų įgyvendinimo. Žinoma, pagalba, parama bei palaikymas Ukrainai, mūsų broliams ir sesėms ukrainiečiams, demokratinių vertybių gynimas, susitelkimas dėl Ukrainos atstatymo yra ne tik mūsų pareiga, bet ir didžiulė vertybė, kurią Europoje patyrėme visus šiuose metus. Pagerbkime aktyviai prisidėjusius prie šių iniciatyvų.  

Siūlykite savo kandidatus, užpildydami nominavimo anketą konkurso svetainėje iki vasario 26 d. – anketą ir išsamią informaciją apie Metų Europiečio 2023 rinkimus rasite čia.  

Daugiau informacijos: www.eml.lt/europieciai.

Projekto partneriai: LR užsienio reikalų ministerija, Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje, Lietuvos jaunimo organizacijų taryba LiJOT. Informacinis partneris – LRT. Konkurso draugai: Vilniaus miesto savivaldybė, AB Lietuvos geležinkeliai.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content