Pradžia
Lt En

Mokymai verslo naujokams

Mokymai verslo naujokams

Departamentas, siekdamas veikti prevenciškai, užtikrinti sėkmingą Alkoholio kontrolės įstatymo įgyvendinimą ir prisidėti prie sąmoningo bei atsakingo verslo ugdymo, 2021 m. balandžio 19 d. 9 val. organizuoja mokymus, skirtus verslo naujokams „Pradedu verslą alkoholio prekybos srityje. Ką turiu žinoti?“.

Verslo naujokas – tai naujai įsisteigusios įmonės. Naujoko statusas trunka 12 mėnesių nuo įregistravimo į registrą dienos arba nuo veiklos, susijusios su alkoholio produktų prekyba, reklama, kita su šiais produktais susijusia veikla pradžios.

Mokymų metu bus pristatomas verslo naujoko statusas, aptariami reikalavimai veiklai, susijusiai su alkoholinių gėrimų prekyba, taip pat dalyviai bus supažindinami su pagrindiniais minėtą veiklą reglamentuojančiais įstatymais ir teisės aktais bei rekomendacijomis, kurios padės užtikrinti efektyvų Alkoholio kontrolės įstatymo reikalavimų laikymąsi. Mokymų pabaigoje dalyviai galės pateikti jiems rūpimus klausimus.

Registracija į mokymus vykdoma iki 2021 m. balandžio 6 d. Užsiregistruoti galite paspaudę šią nuorodą: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNUq--oArSDdUU9tCaz98m8MgJnTPSLh3nJYSImlqEDMDQJw/viewform?usp=sf_link

Maloniai kviečiame dalyvauti visus, kurie ne ilgiau kaip 12 mėnesių vykdo arba planuoja vykdyti mažmeninę prekybą alkoholiniais gėrimais.

Kilus klausimų, galite susisiekti su Tabako ir alkoholio skyriaus vyriausiąja specialiste Karolina Tichomirova telefonu 870663194  arba el. paštu karolina.tichomirova@ntakd.lt 

Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento inf.

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content