Pradžia
Lt En

Pranešimas dėl UAB „Klaipėdos autobusų parkas“ ir UAB „Gatvių apšvietimas“ reorganizavimo

Pranešimas dėl UAB „Klaipėdos autobusų parkas“ ir UAB „Gatvių apšvietimas“ reorganizavimo

Pranešame, kad yra parengtos UAB „Klaipėdos autobusų parkas“, juridinio asmens kodas 140033557, buveinės adresas Garažų g. 2, LT-92101 Klaipėda, Lietuvos Respublika, duomenys apie bendrovę saugomi ir tvarkomi Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registre, bendrovės įstatinis kapitalas yra visiškai apmokėtas ir sudaro 2 567 148,80 EUR (du milijonus penkis šimtus šešiasdešimt septyni tūkstančius šimtą keturiasdešimt aštuonis eurus ir 80 ct.) ir UAB „Gatvių apšvietimas“, juridinio asmens kodas 140031353, buveinės adresas Rūtų g. 6, LT-91209 Klaipėda, Lietuvos Respublika, duomenys apie bendrovę saugomi ir tvarkomi Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registre, bendrovės įstatinis kapitalas yra visiškai apmokėtas ir sudaro 6 121 263,16 EUR (šešis milijonus šimtą dvidešimt vieną tūkstantį du šimtus šešiasdešimt tris eurus ir 16 ct.), reorganizavimo sąlygos.

Bendrovės reorganizuojamos prijungimo būdu, t. y. po reorganizavimo pasibaigsianti UAB „Gatvių apšvietimas" bus prijungta prie UAB „Klaipėdos autobusų parkas“, kuri po reorganizavimo tęs vykdomą ūkinę komercinę veiklą.

UAB „Klaipėdos autobusų parkas" pakeistų įstatų įregistravimo Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registre dieną UAB „Klaipėdos autobusų parkas" perims visą UAB „Gatvių apšvietimas" turtą, teises ir pareigas (įskaitant teises ir pareigas pagal sandorius) ir jie bus įtraukti į UAB „Klaipėdos autobusų parkas" buhalterinę apskaitą. Po reorganizavimo veiksiančios bendrovės įstatinis kapitalas bus 8 688 711,96 EUR (aštuoni milijonai šeši šimtai aštuoniasdešimt aštuoni tūkstančiai septyni šimtai vienuolika eurų ir 96 ct.). Su parengtomis UAB „Klaipėdos autobusų parkas“ ir UAB „Gatvių apšvietimas“ reorganizavimo sąlygomis ir kitais reorganizavimui aktualiais dokumentais galima susipažinti atvykus į kiekvieną iš nurodytų bendrovių aukščiau nurodytais adresais darbo dienomis nuo 9 val. iki 12 val.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content