Pradžia
Lt En

Psichosocialinė pagalba krizinėje situacijoje esantiems ir patiriantiems stiprius emocinius išgyvenimus asmenims (šeimoms) ir smurtautojams

Psichosocialinė pagalba krizinėje situacijoje esantiems ir patiriantiems stiprius emocinius...

Informuojame, kad Klaipėdos miesto savivaldybės administracija yra pasirašiusi sutartį su VšĮ Klaipėdos apskrities pagalbos vyrams centru dėl akredituotos socialinės priežiūros –psichosocialinės pagalbos krizinėje situacijoje esantiems ir patiriantiems stiprius emocinius išgyvenimus asmenims (šeimoms) ir smurtautojams, paslaugos teikimo.

 Psichosocialinė pagalba skiriama asmenims (šeimoms), kurių deklaruota ar faktinė gyvenamoji vieta yra Klaipėdos mieste ir kuriems nustatytas psichosocialinės pagalbos poreikis.

Psichosocialinę pagalbą sudaro: psichologinė pagalba, informavimas, konsultavimas, tarpininkavimas ir atstovavimas, bendravimas, kitos paslaugos, padedančios keisti smurtinį elgesį. Paslaugos teikiamos nemokamai. Prašymą-paraišką psichosocialinei pagalbai gauti raštu pateikia asmuo ar vienas iš suaugusių šeimos narių.

Asmenis (šeimas), kurie pageidauja gauti psichosocialinės pagalbos paslaugas, prašome kreiptis į VšĮ Klaipėdos apskrities pagalbos vyrams centrą  adresu Klaipėda, Žvejų g. 2-311, mob. 8 603 416 85, el. p. pagalba@vyrucentras.lt

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content