Pradžia
Lt En

Skelbiamas antras paraiškų priėmimo etapas

Skelbiamas antras paraiškų priėmimo etapas

Klaipėdos miesto savivaldybė informuoja, kad efektyviai veikianti Saugomų kultūros paveldo objektų tvarkybos programa paskatino skelbti papildomą kvietimą teikti paraiškas 2022 metų finansavimui gauti. Ypatingai skatinami teikti paraiškas tų objektų valdytojai, kurių planuose šiemet yra nedidelės apimties Saugomo kultūros paveldo pastato tvarkybos darbai (fasado dažymas, remontas iš gatvių pusės).

Savivaldybės skiriamų lėšų dalis projekto arba atskiro etapo įgyvendinimui sudarys iki 50 procentų jo sąmatinės vertės (medinės ir fachverko konstrukcijos objektų tvarkybos darbams iki 70 procentų), tačiau ne daugiau kaip 90 tūkst. eurų, o taikomiesiems tyrimams iki 50 tūkst. eurų.

Teikiant paraiškas, būtina pasirinkti ir pildyti patvirtintą paraiškos formą. Paraiškos teikiamos kartu su parengtu tvarkybos darbų projektu, projekte esama sąmata bei kitais būtinais dokumentais. 

Išsamesnė informacija savivaldybės el. svetainės puslapyje, Pavedosaugos skiltyje: https://www.klaipeda.lt/lt/savivaldybe/administracija/kulturos-paveldas/3811

Paraiškų priėmimas vyks iki 2022 m. birželio 1 d.

Dėl paraiškų teikimo prašome kreiptis į Klaipėdos miesto savivaldybės Paveldosaugos skyrių (Liepų g. 11, Klaipėda) el. paštu paveldosauga@klaipeda.lt, tel. nr. 8 (46) 39 60 68, 39 60 38.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content