Pradžia
Lt En

Socialinių projektų dalinio finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšų konkursas

Socialinių projektų dalinio finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšų konkursas

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrius skelbia Socialinių projektų dalinio finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšų konkursą 2023 m. ir priima projektų paraiškas.

Paraiškas gali teikti asociacijos, viešosios įstaigos (išskyrus viešąsias įstaigas, kurių savininko teises įgyvendina valstybės arba savivaldybės institucija), labdaros ir paramos fondai, religinės bendruomenės ir bendrijos.

Konkursui gali būti pateikiami projektai, skirti socialinėms paslaugoms, kurias apibrėžia Socialinių paslaugų katalogas, patvirtintas Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2006-04-05 įsakymu Nr. A1-93 (2022-06-30 įsakymo Nr. A1-451 redakcija), teikti:

  • vaikams (socialinę riziką patiriantiems vaikams, vaikams su negalia, vaikams iš socialinę riziką patiriančių šeimų) ir jų šeimoms;
  • senyvo amžiaus asmenims ir jų šeimoms;
  • suaugusiems asmenims su negalia ir jų šeimoms;
  • socialinę riziką patiriantiems suaugusiems asmenims ir jų šeimoms.

Projektų paraiškos priimamos iki 2022 m. gruodžio 1 d. adresu Taikos pr. 52C, 218 kab. (kai projekto paraiška siunčiama paštu, ant voko išsiuntimo data negali būti vėlesnė nei nustatytas projektų priėmimo terminas).

Atkreipiame dėmesį, kad prie projekto paraiškos būtina pridėti:

  • juridinio asmens registravimo pažymėjimo kopiją,
  • organizacijos įstatų arba nuostatų kopiją,
  • garantinius raštus ar kitus dokumentus, įrodančius finansavimą iš organizacijos lėšų ir (ar) kitų šaltinių,
  • projekto vadovo gyvenimo aprašymą,
  • einamųjų metų organizacijos ataskaitas - veiklos ataskaitą ir finansinę ataskaitą (minėtų ataskaitų pateikti nereikia organizacijoms, kurių socialiniai projektai iš savivaldybės biudžeto lėšų buvo finansuoti 2022 m.; jos pateikia tik ataskaitas apie socialinių projektų įvykdymą iki termino, nurodyto sutartyje, sudarytoje su Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriumi)

Prie projekto paraiškos nepridėjus nors vieno iš aukščiau išvardintų dokumentų, projekto paraiška atmetama techninio vertinimo metu ir kokybiniam vertinimui neteikiama.

Projekto paraiška teikiama vienu egzemplioriumi užpildyta kompiuteriu, lietuvių kalba, pasirašyta organizacijos ir projekto vadovų, patvirtinta antspaudu, kartu su pridedamais dokumentais tvarkingai susegta.

Išsamesnė informacija teikiama tel. (8 46) 39 63 01.

Paraiškos forma

Socialinių projektų dalinio finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšų tvarkos aprašas

Socialinių paslaugų katalogas

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content