Pradžia
Lt En

Svarstoma galimybė įgyvendinti Socialinio būsto fondo plėtros programą

Svarstoma galimybė įgyvendinti Socialinio būsto fondo plėtros programą

Šiuo metu Klaipėdos miesto savivaldybė svarsto galimybę įgyvendinti Socialinio būsto fondo plėtros programą: būstų nuomą iš fizinių ar juridinių asmenų ir jų subnuomą asmenims ir šeimoms, turintiems teisę į socialinio būsto nuomą bei butų pirkimą Klaipėdos mieste.

Siekiant išsiaiškinti būsto nuomai ir pirkimui pasiūlą, prašome gyvenamosios paskirties būstų savininkų, esant galimybei, iki 2023 m. birželio 1 d. pateikti informaciją el. paštu daiva.deimantiene@klaipeda.lt apie tuščius, neišnuomotus, tvarkingus, tinkamus gyventi gyvenamosios paskirties būstus, kuriuos savininkai norėtų ne trumpiau nei 5 metų laikotarpiui išnuomoti Savivaldybei. Butai būtų subnuomojami socialinio būsto laukiantiems asmenims ar šeimoms.

Taip pat prašome pateikti informaciją apie vieno ir dviejų kambarių butų pardavimą vidutine rinkos kaina. Vieno kambario butai iki 40,00 kv. m naudingojo ploto, dviejų kambarių (gali būti pereinami, aukštas nesvarbu) iki 55,00 kv. m. naudingojo ploto. Butai turi atitikti šiuolaikinius statybos techninius ir specialiųjų normų reikalavimus, tinkami asmenims ir šeimoms apgyvendinti be papildomų remonto darbų.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content