Pradžia
Lt En

Įgyvendintas Klaipėdos miesto savivaldybės dalinai finansuotas MB „Mazgai“ projektas

Įgyvendintas Klaipėdos miesto savivaldybės dalinai finansuotas MB „Mazgai“ projektas

Klaipėdos miesto savivaldybė prisidėjo prie miesto erdvių įveiklinimo ir dalinai finansavo MB „Mazgai“ projektą „Kaituok Klaipėdoje“, kurio tikslas – suburti bendraminčius mėgstančius aktyvų poilsį bei populiarinti vandens sportą.

Projekto įgyvendinimo metu buvo įsigyti jėgos aitvarai, lentos bei speciali apranga – hidrokostiumai, sukurtas dokumentinis filmas, organizuotos tarptautinės varžybos, stovyklos vaikams ir suaugusiems, vykdyta reklama socialiniuose tinkluose.

Kaip teigė MB „Mazgai“ direktorius Ignas Drevinskas, šį sezoną ypatingas dėmesys buvo skiriamas stovyklų moterims ir vaikams organizavimui.

„Norėta įrodyti, kad kaituoti gali visi ir tam reikia tik noro ir užsispyrimo. Labiausiai džiugina stovyklų dalyvių teigiami atsiliepimai ir didelis procentas po stovyklos grįžusių mokinių tęsti mokymus. Mūsų stovyklų dalyviams tai buvo vieni geriausių savaitgalių. Vieniems suteikė galimybę pasimėgauti tobulu laiku sau, kai galima atsikvėpti nuo kasdienių rūpesčių ir darbų, o kitiems – daugiau laiko praleisti su šeima, vaikai ir tėvai atrado bendrą pomėgį“ – kalbėjo I. Drevinskas.

Šiuo projektu prisidedama prie siekio išnaudoti Klaipėdos miesto potencialą. Visi susidomėję vandens sportu turi puikią galimybę išbandyti jėgas, sudalyvauti mokymuose ir atrasti naują pomėgį, tinkamą visiems šeimos nariams.

Klaipėdos miesto savivaldybė jau trejus metus skelbia smulkaus ir vidutinio verslo išlaidų kompensavimo ir dalinio finansavimo konkursus. Finansavimas 2020 m. buvo skirtas šiems ekspertų geriausiai įvertintiems projektams pagal numatytas 4 prioritetines sritis:

  • UAB „Vakarų idėjos“, įmonės kodas – 303123897, paraiškai „Kiemo HOFAS funkcionalumo plėtra ir klientų aptarnavimo infrastruktūros vystymas“ – 12 098,62 Eur;
  • VšĮ „Baltijos technologijų parkas“, įmonės kodas – 304628728, paraiškai „Klaipėdos miesto konkurencingumo didinimas siekiant pritraukti kvalifikuotus darbuotojus, kurti bei vystyti verslą“ – 6 600,00 Eur;
  • Martyno Buivydo, vykdančio individualią veiklą pagal verslo liudijimą Nr. CJ402550-1, paraiškai „Naujų, didesnių lazerinių staklių skirtų medžio pjovimui įsigijimas“ – 7 759,20 Eur.;
  • MB „Mazgai“, įmonės kodas – 305591752, paraiškai „Kaituok su Klaipėda“ – 10 000,00 Eur;
  • UAB „Popa LT“, įmonės kodas – 304692524, paraiškai „Išmaniems katamaranams pritaikytos infrastruktūros įrengimas maršrutui: Klaipėdos senamiestis–Klaipėdos universiteto botanikos sodas“ – 12 400,00 Eur.

Informaciją apie Klaipėdos miesto savivaldybės ir Nacionalines priemones verslui bei kitas pagalbos ir konsultavimo galimybes verslui Klaipėdos mieste, rasite skyrelyje Parama verslui.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content