Pradžia
Lt En

Įgyvendintas Klaipėdos miesto savivaldybės dalinai finansuotas miesto viešųjų erdvių įveiklinimo projektas

Įgyvendintas Klaipėdos miesto savivaldybės dalinai finansuotas miesto viešųjų erdvių įveiklinimo...

Klaipėdos miesto savivaldybė prisidėjo prie smulkiojo ir vidutinio verslo subjekto MB „Belaiko“ projekto „Nestacionarios (kilnojamosios) lauko kavinės „Ateik Ateik“, Danės skvere Dangės g. Klaipėdoje, įrenginių įsigijimo.

Projekto tikslas – projekto metu gautos lėšos padėjo įsigyti nedidelę, bet reikšmingą dalį įrenginių nestacionariai (kilnojamai) lauko kavinei „Ateik Ateik“ Danės skvere, kuri veikia ištisus metus.

Įrenginių įsigijimas padėjo greičiau įrengti kavinę, kuri skirta aptarnauti miesto gyventojus ir svečius. Joje teikiamos maitinimo paslaugos, o veikla vystoma remiantis bendradarbiavimo principais, organizuojant socialinę atsakomybę, kūrybiškumą ir verslumą skatinančius renginius kartu su VšĮ „Lyderiams LT“, vaikų animatoriais ir kitomis toje erdvėje esančiomis organizacijomis.

Atsinaujinusiame Danės skvere gausu veiklų aktyviam ir pasyviam laisvalaikiui. Ši vieta tapo mėgstama jaunimo, šeimų, senjorų, negalią turinčių asmenų ir turistų. Atsiradus lauko kavinei skveras tapo dar didesniu traukos centru, suteikiančiu galimybę bendrauti, pailsėti, kvėpuoti grynu oru, romantiškais vaizdais ir net išgerti puodelį mėgstamos kavos.

Projekto metu, kurį 2022 m. su Klaipėdos miesto savivaldybės daline 15 tūkst. Eur parama sėkmingai įgyvendino MB „Be laiko“, buvo suorganizuotas diskusijų renginys „Pokyčiai po pokyčių. Ar lyderystė - tik pokytyje?“, kuris skatino jaunuosius Klaipėdos miesto gyventojus lyderystei bei būti jos ambasadoriais. Suorganizuotas „Piknikas mieste“.

Projektas finansuotas pagal Savivaldybės Smulkaus ir vidutinio verslo programą. Klaipėdos savivaldybė jau ketvirtus metus skelbia smulkaus ir vidutinio verslo išlaidų kompensavimo ir dalinio finansavimo konkursus, kurių pagalba smulkus ir vidutinis verslas kuriasi ir plečia savo veiklas.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content