Pradžia
Lt En

Įgyvendintas Klaipėdos miesto savivaldybės dalinai finansuotas vandenlienčių kūrimo projektas

Įgyvendintas Klaipėdos miesto savivaldybės dalinai finansuotas vandenlienčių kūrimo projektas

Klaipėdos miesto savivaldybė prisidėjo prie naujos besikuriančios įmonės gaminančios vandenlentes ir dalinai finansavo Karolio Lengvino individualios įmonės įrangos pirkimą.

Projekto tikslas – sukurti naują, patobulintą lietuvišką produktą - vendenlentes, kurios galėtų konkuruoti tarptautinėje rinkoje ir garsinti mūsų šalį. Dizaino elementuose būtų įtraukti ir Klaipėdos miesto simboliai, istorinių vietų grafikos, alternatyvūs simboliai, kurie neštų mūsų vardą per pasaulį.

Projekto metu buvo sukurta lenta su patobulintomis techninėmis charakteristikomis, kaip dugno paviršiumi, vandens kanalais ir grafika. Tai yra gera pradžia to, kas dar laukia – patobulinimai, atnaujinimai, partnerių paieška. Nepaisant to, rinkoje produktą jau bus galima pamatyti ir įsigyti dar šiais metais.

Vienas pagrindinių projekto tikslų – dėmesys individualiems užsakymams. Norima pabrėžti, kad kiekvienas sportininkas yra unikalus ir ryškus, o būtent jam ar jai sukurtos individualios lentos tai ir atskleidžia.

Taip pat projekto metu buvo atrasta ir daugiau naujovių – kurias dar kol kas laikome paslaptyje, bet galiu garantuoti, kad tai sportininkams padės pereiti į kitą lygį ir treniruotes padaryti dar efektyvesnes.

Projektas „PLANKIT“, kurį 2022 m. su Klaipėdos miesto savivaldybės daline 14 tūkst. EUR parama sėkmingai įgyvendino Karolis Lengvinas turi aiškų tęstinumą – yra ne vienas – o du sezonai, kurie turi savo įrangą ir savo skirtumus. Naujienas galima stebėti Facebook platformoje PLANKIT.

Projektas finansuotas pagal Savivaldybės Smulkaus ir vidutinio verslo programą. Klaipėdos savivaldybė jau ketvirtus metus skelbia smulkaus ir vidutinio verslo išlaidų kompensavimo ir dalinio finansavimo konkursus, kurių pagalba smulkus ir vidutinis verslas kuriasi, plečiasi ir progresuoja savo veiklas.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content