Pradžia
Lt En

Individualūs mokymai Lietuvos verslo ir mokslo atstovams „Kaip parengti kokybišką paraišką Europos Komisijos EIC,EIE ir EIT kvietimams“

Individualūs mokymai Lietuvos verslo ir mokslo atstovams „Kaip parengti kokybišką paraišką...

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra š. m. sausio – vasario mėn. mažų ir vidutinių įmonių (MVĮ) atstovus, mokslininkus, tyrėjus kviečia bendradarbiauti su Europos Komisijos sukurtu nacionalinių atstovų (angl. National Contact Points NCP) tinklu ir dalyvauti nuotoliniuose individualiuose mokymuose (Teams platforma), kurių tikslas – Lietuvos dalyvių teikiamų paraiškų Europos Komisijos kvietimams kokybės užtikrinimas.

NCP pagrindinė funkcija neatlygintinai suteikti praktinę informaciją ir pagalbą visais atstovaujamos tematikos klausimais, ypatingą dėmesį skiriant klientų konsultacijoms pasirenkant tinkamiausią kvietimą ir projekto tipą, mokymui kaip parengti kokybišką paraišką ir paraiškų išankstinio vertinimo (proof reading) paslaugai (kaip patobulinti Lietuvos koordinatoriaus parengtą paraišką prieš pateikiant Europos Komisijos ekspertams).

Išsamią informaciją apie neatlygintinus mokymus, individualias konsultacijas dėl paraiškų rengimo ir tobulinimo,  verslo ir mokslo atstovams rasite ČIA.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content