Pradžia
Lt En

Naujoje investicijų žinių platformoje – numatyti kvietimai teikti paraiškas 2022 m.

Naujoje investicijų žinių platformoje – numatyti kvietimai teikti paraiškas 2022 m.

Verslas, projektų rengėjai, kiti socialiniai partneriai bei visuomenė labai laukia kvietimų teikti paraiškas, nes tai užtikrins dalies veikų pradžią ar kitų tęstinumą. Startavusioje 2021–2027 m. ES fondų investicijų programos ir plano „Naujos kartos Lietuva“ informacinėje svetainėje – www.esinvesticijos.lt – potencialiems pareiškėjams, projektų vykdytojams, partneriams, kitoms suinteresuotoms grupėms ir visuomenei vienoje vietoje pateikiama išsami informacija apie ES finansuojamas investicijas.
Svetainėje skelbiama informacija apie finansavimo šaltinius, finansavimo galimybes, kvietimų teikti paraiškas (t. y. projektų įgyvendinimo planus) planus, skelbiami kvietimai ir reikalavimai, renginių kalendorius.

Šiuo metu, šalia duomenų apie finansavimo programas, aktualiausia svetainėje skelbiama informacija yra apie 2022 m. numatytus kvietimų teikti paraiškas planus. Detalią suvestinę galima rasti ČIA.
Pagal 2022 m. planuojamus paskelbti kvietimus numatoma sudaryti sutarčių bendrai už 1,5 mlrd. eurų, iš jų 1 mlrd. eurų pagal ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės.

Naujoji interneto svetainė www.esinvesticijos.lt – tai ilgalaikis informacijos kaupimo ir sklaidos projektas, kuriame duomenis bus galima rūšiuoti, atlikti jų paiešką, juos gauti, palyginti ir pakartotinai naudoti bei prenumeruoti naujienas.

Lietuvos Respublikos finansu ministerijos informacija

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content