Pradžia
Lt En

Prasideda registracija į „TechHub“ pre-akceleratoriaus septintąjį ciklą

Prasideda registracija į „TechHub“ pre-akceleratoriaus septintąjį ciklą

Turinčiuosius verslo idėjų ir bet kurių sričių startuolius Inovacijų agentūra kviečia registruotis į „TechHub“ prie-akceleratorių. Intensyviuose 12 savaičių mokymuose atrinktos komandos galės paversti savo idėjas realiu produktu bei prisistatyti investuotojams. Septintasis „TechHub“ prie-akceleratoriaus ciklas prasidės lapkričio mėnesį.

Iš viso į ankstesnius 6 ciklus „TechHub“ sulaukė per 550 paraiškųProgramą jau baigė 140 startuolių, o iš viso pre-akceleratorius vienija daugiau nei 350 inovatorių. Inovatoriams idėją paversti produktu padeda dešimt programos mentorių, gausus būrys partnerių, inovacijų ekspertų ir investuotojų. Inovacijų agentūros vystomas projekto „TechHub“ pre-akceleratorius yra intensyviausia ir daugiausiai startuolių paruošianti mokymų programa Lietuvoje.

Programoje yra laukiami įvairių sričių startuoliai, tačiau kiekvieną kartą pagrindinių idėjų tendencijos skiriasi.

Programos metu startuoliai su ekspertų pagalba išnagrinės 12 mokymų temų: išsigrynins tikslinį klientą, atliks rinkos ir konkurentų analizę, sukurs įėjimo į rinką strategiją, sužinos apie produkto vystymo, prekės ženklo kūrimo, komandos stiprinimo ir kitas verslo subtilybes, kurios padės idėją paversti minimaliu produktu. Visu pre-akceleratoriaus laikotarpiu kiekviena dalyvaujanti komanda turės savo individualų mentorių.

Sėkmingai programą baigę startuoliai turės galimybę prisistatyti investuotojų komisijai baigiamajame „Demo Day“ renginyje. Geriausiai pasirodžiusi komanda bus apdovanota vertingais prizais – bilietais į akceleratorių užsienyje bei kelione į startuoliui reikalingus susitikimus su partneriais ar renginius ES valstybėse. Šia vertinga galimybe jau pasinaudojo daugiau nei 15 startuolių iš ankstesnių ciklų.

Teikti paraiškas dalyvauti pre-akceleratoriuje gali visi startuoliai (didelį ir inovacijomis grindžiamą verslo plėtros potencialą turinčios labai mažos ar mažos įmonės, veikiančios ne ilgiau nei 5 metus) ar planuojantys juos įkurti. Registracija vyksta iki spalio 9 d.

Pre-akceleratorius prasidės lapkričio 4 d., vyks anglų kalba. Daugiau apie programą kviečiame sužinoti informaciniame renginyje spalio 4 dieną. Registracijos anketa. „TechHub“ startuolių pre-akceleravimo programą įgyvendina Inovacijų agentūra.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content