Pradžia
Lt En

Suburta ekspertų komanda koordinuos verslo paramą ir pasiūlymus

Suburta ekspertų komanda koordinuos verslo paramą ir pasiūlymus

Sveikatos apsaugos ministerijai ir gydymo įstaigoms kasdien sulaukiant verslo atstovų pasiūlymų padėti kovoje su koronaviruso infekcija (COVID-19), siekiant išlaikyti operatyvų ir sklandų bendradarbiavimą, suburta speciali ekspertų grupė verslo paramai ir pasiūlymams koordinuoti. Šiai grupei vadovaus pagalbą pasiūlę ekspertai iš VšĮ „Versli Lietuva“.

Visos Lietuvos įmonės ir gamintojai, norintys ir galintys prisidėti kovojant su koronaviruso infekcijos pasekmėmis, kviečiami teikti komercinę informaciją agentūrai „Versli Lietuva“ – informuoti apie savo galimybes gaminti reikiamas priemones bei siūlomą paramą. Vienas langelis verslui, norinčiam bendradarbiauti, pasiekiamas informacinėje platformoje www.verslaspriescovid19.lt.

 „Verslios Lietuvos“ internetinėje svetainėje jau veikia informacinė platforma „Verslas prieš COVID-19: tiekimo galimybės ir parama“. Čia skelbiama ir nuolat atnaujinama informacija apie Lietuvos įmonių galimybes gaminti bei tiekti reikiamas prekes ir priemones, viešinami verslo paramos pasiūlymai.

Šiuo metu „Versli Lietuva“ veikia kaip ekspertinė koordinacinė grupė, renkanti verslo pasiūlymus ir teikianti juos suinteresuotoms šalims – valstybės institucijoms, viešai skelbianti informaciją kitiems potencialiems užsakovams.

Specialiai suburtai ekspertų grupei vadovauja VšĮ „Versli Lietuva“ atstovas Rokas Zamžickas, o ją sudaro ekspertai Jūratė Paulavičienė, Ieva Binkauskaitė, Indrė Balčiūnaitė, Andrius Šliužas.

Verslo įmonės kviečiamos savo siūlymus teikti el. paštu galimybes@verslilietuva.lt, o susisiekti tel. +370 673 529 78.

 

Visą pranešimą skaitykite paspaudę nuorodą - https://www.verslilietuva.lt/naujienos/suburta-ekspertu-komanda-koordinuos-verslo-parama-ir-pasiulymus/

Parengta pagal VšĮ „Versli Lietuva“ informaciją.

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content