Pradžia
Lt En

"Versli Lietuva" skelbia iniciatyvą - "Internete karantino nėra"

"Versli Lietuva" skelbia iniciatyvą - "Internete karantino nėra"

Dalinamės „Versli Lietuva“ iniciatyva, kuri telkia pastiprinimą nuo koronaviruso pasekmių kenčiančiam smulkiajam ir vidutiniam verslui ir kviečia prisijungti prie pagalbos verslui iniciatyvos „Internete karantino nėra“.

Perkelkite savo verslą į virtualią erdvę 

Dar neturintys galimybės prekiauti virtualioje erdvėje kviečiami pasinaudoti „Verslios Lietuvos“ elektroninės parduotuvės kūrimo gidu, nuotolinio mokymosi įrankiais, mokymais, konsultacijomis. „Versli Lietuva“ paruošė išsamią ir aiškią informaciją, kaip sukurti savo interneto parduotuvę bei pradėti vykdyti veiklą joje. „Versli Lietuva“ pasitelkusi šios srities ekspertus nuolat teiks virtualias konsultacijas ir patarimus.

Registruok savo e. parduotuvę  

 

Visi jau prekiaujantys elektroninėse parduotuvėse smulkieji verslininkai kviečiami registruoti savo el. parduotuvių nuorodas svetainėje www.internetekarantinonera.lt – „Versli Lietuva“ jomis dalinsis ir kvies visus geros valios, pilietiškus Lietuvos gyventojus prisijungti prie iniciatyvos bei palaikyti savo šalies verslą jam sunkiu laikotarpiu, perkant jūsų prekes ar paslaugas.

 

„Versli Lietuva“ sieks, kad smulkaus ir vidutinio verslo internetinės prekybos nuorodos pasiektų kuo daugiau vartotojų, potencialių jūsų verslo klientų ir žada aktyviai dalintis informacija visos šalies žiniasklaidoje, „Verslios Lietuvos“ interneto svetainėje, komunikuojant socialiniuose tinkluose, kuriuose taip pat pakvies prie iniciatyvos jungtis ir geranoriškai nusiteikusius žinomus žmones.

 

Atėjus iššūkių kupinam laikotarpiui, privalome susivienyti ir padėti vieni kitiems išlikti. Šie laikini sunkumai gali būti galimybė tiek smulkiam verslui, tiek ir visai visuomenei!

 

 

Visą verslo plėtrai internete aktualią informaciją galite surasti „Verslios Lietuvos“ tinklalapyje www.verslilietuva.lt specialiame polapyje „Internete karantino nėra“ arba adresu www.internetekarantinonera.lt.  

 

Parengta pagal VšĮ „Versli Lietuva“ informaciją.

Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content