Pradžia
Lt En

Dalyvaukite paraiškų atrankos konkurse

Dalyvaukite paraiškų atrankos konkurse

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija skelbia Sveikatinimo projektų rėmimo (dalinio finansavimo) konkursą iš Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos lėšų.

Konkurso tikslas – paremti projektus, kurių vykdoma veikla prisidėtų įgyvendinant Klaipėdos sveiko miesto siekius, t. y. formuotų Klaipėdos miesto gyventojų visuminį sveikatos supratimą, skatintinų laikytis sveikos gyvensenos principų, didintų sveikatos raštingumą ir stiprintų asmeninę atsakomybę už savo sveikatą.

Galimi pareiškėjai:

Paraiškas finansinei paramai gauti gali teikti Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka įregistruotos ne pelno siekiančios asociacijos, viešosios įstaigos, biudžetinės įstaigos (išskyrus savivaldybės), veikiančios visuomenės sveikatos stiprinimo, išsaugojimo, sveikatos edukacijos srityse (sveikatinimo sritis turi būti numatyta organizacijos įstatuose (nuostatuose) ne trumpiau kaip vienus metus nuo Paraiškos teikimo termino paskutinės dienos).

Sveikatinimo projektų rėmimui (daliniam finansavimui) gali būti teikiami projektai, kuriuose numatoma:  

– vykdyti sveikos gyvensenos žinių skleidimą bei sveikatos mokymus gyventojams; didinti sveikatos raštingumą; skatinti sveikatą saugančius ir stiprinančius įgūdžius bei įpročius; stiprinti asmeninę žmogaus atsakomybę už savo ir kitų sveikatą.

Projekto veikla turi būti orientuota į Klaipėdos miesto savivaldybės gyventojus Sveikatinimo projektų rėmimui (daliniam finansavimui) gali būti numatomas projekto trejų metų finansavimas ir pasirašoma trejų metų sutartis.

Paraiškų teikimo tvarka:

Paraiškos iki kvietime nurodyto termino pabaigos turi būti pateiktos Savivaldybės administracijai vienu iš nurodytų būdų:

–  nacionaline elektroninių pranešimų ir elektroninių dokumentų pristatymo fiziniams ir juridiniams asmenims sistema „E. pristatymas“ arba atsiunčiant į el. paštą info@klaipeda.lt, pasirašius elektroniniu parašu. (Paraiška laikoma pateikta laiku, jei atsiuntimo elektroniniu būdu data yra ne vėlesnė nei paskutinė Paraiškų pateikimo diena);

– pašto pasiuntinių teikiamomis paslaugomis  (Paraiška laikoma pateikta laiku, jei ant voko nurodyta pašto antspaudo data ar Paraiškos įteikimo pasiuntiniui data yra ne vėlesnė nei pa-skutinė Paraiškų pateikimo diena);

– asmeniškai atnešus (Paraiška laikoma pateikta laiku, jei įteikimo data yra ne vėlesnė nei paskutinė Paraiškų pateikimo diena) į Klaipėdos miesto savivaldybės administraciją (Liepų g. 11, Klientų aptarnavimo skyrius). Paraiškos teikiamos užklijuotame voke (pakete), ant kurio turi būti nurodyta: „PARAIŠKA“, „Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos sveikatos projektų rėmimo (dalinio finansavimo) konkursui“, projekto pavadinimas ir pareiškėjo pavadinimas bei adresas.

užsakant el. paslaugas Klaipėdos miesto savivaldybės interneto svetainėje:

https://paslaugos.klaipeda.lt/epp/categories/view/7243?catId=461 

Paraiškos Sveikatinimo projektų rėmimui (daliniam finansavimui) turi būti pateiktos iki 2024 m. balandžio 5 d. (imtinai).

Vadovaujantis Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos sudarymo ir vykdymo tvarkos aprašu, organizacija, teikianti projekto Paraišką, privalo pateikti:

– užpildytą Paraiškos formą (Aprašo 1 priedas);

–VĮ Registrų centro išduotą Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registro

–organizacijos registravimo pažymėjimo kopiją arba išplėstinio išrašo kopiją (taikoma Paraišką teikiant pirmą kartą);

– organizacijos nuostatų (įstatų) kopiją (taikoma Paraišką teikiant pirmą kartą arba pakeitus įstatus);

– pažymą iš Valstybinės mokesčių inspekcijos ir Socialinio draudimo fondo valdybos, kad neturi mokestinių įsipareigojimų;

– organizacijos deklaraciją (Aprašo 2 priedas);

– bendradarbiavimo susitarimo ar kitų bendradarbiavimą pagrindžiančių dokumentų (jei projektas vykdomas su partneriais) kopijas;

– garantinius raštus ar kitus dokumentus, įrodančius papildomą 20 proc. finansavimą iš kitų šaltinių (nuosavos, rėmėjų, partnerių ar kt. lėšos), kaip numatyta Aprašo 55 punkte;

– užsakovo pasirašytus atsiliepimus apie anksčiau tinkamai vykdytus projektus pagal sutartinius įsipareigojimus su Savivaldybės administracija (jei anksčiau vykdė projektus, iš dalies finansuotus Savivaldybės administracijos).

– projekto vadovo, projekto veiklų vykdytojo (-ų), projekto buhalterio gyvenimo aprašymų, kuriuose turi būti nurodyti kvalifikaciją (turima kvalifikacija, jos įgijimo data), patirtį (kiek metų kokiose srityse dirbo) ir gebėjimus, reikalingus projektui įgyvendinti, pagrindžiantys duomenis (informacija apie baigtus mokymus, kursus, dalyvavimą seminaruose ir (ar) konferencijose, nurodant išduoto pažymėjimo datą ir numerį);

– galiojančias sutartis, jei paslauga perkama iš buhalterinės apskaitos paslaugas teikiančios įmonės (įstaigos) ar buhalterinės apskaitos paslaugas savarankiškai teikiančio asmens;

– dokumentus (pvz., nekilnojamojo turto nuomos, panaudos sutarčių), patvirtinančius pareiškėjo teisę naudotis nekilnojamuoju turtu, jeigu patalpoms išlaikyti prašoma savivaldybės biudžeto lėšų.

Aktualūs dokumentai:

Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos sudarymo ir vykdymo tvarkos aprašą, paraiškos formą (Aprašo 1 priedas), organizacijos deklaraciją (Aprašo 2 priedas) ir kitą svarbią informaciją rasite nusikopijavę arba paspaudę šią nuorodą:

https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/1391fd90958011ecaf3aba0cb308998c/asr

Kontaktinis asmuo papildomai informacijai:

Birutė Norvilaitė, Sveikatos apsaugos skyriaus vyr. specialistė,

  1. p.: birute.norvilaite@klapeda.lt, tel. 846 39 63 22

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content