Pradžia
Lt En

Kviečiame teikti kandidatūras į „Padėkos kaukė“ apdovanojimų vertinimo komisiją

Kviečiame teikti kandidatūras į „Padėkos kaukė“ apdovanojimų vertinimo komisiją

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Kultūros skyrius inicijuoja naujos „Padėkos kaukė“ apdovanojimų vertinimo komisijos sudarymą ir kviečia teikti kandidatūras tapti naujos „Padėkos kaukė“ apdovanojimų vertinimo komisijos nariais. „Padėkos kaukės“ – speciali ceremonija, rengiama Tarptautinės teatro dienos proga, kurios metu apdovanojami nusipelnę Klaipėdos miesto teatralai. „Padėkos kaukė“ apdovanojimų vertinimo komisijos tikslas – įvertinti pasiūlytus Klaipėdos miesto teatralų nominantus ir išrinkti laureatus. Komisijos darbo kadencija – 4  metai. Komisijos narys negali komisijos darbe dalyvauti ilgiau nei dvi kadencijas iš eilės. Komisijos narys negali pretenduoti į apdovanojimą.

Vertinimo komisija (toliau – Komisija) sudaroma iš 7 narių: 2 teatrologai, 1 muzikologas, 1 dailėtyrininkas, 1 šokio specialistas ir 2 kompetentingi kultūros ir meno specialistai. Kandidatus gali siūlyti Klaipėdoje veikiančios biudžetinės ir nevyriausybinės kultūros įstaigos, kultūros ir meno kūrėjai. Komisijos sudėtį tvirtina Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius, atsižvelgdamas į Komisijos sudarymo darbo grupės, susidedančios iš dviejų Kultūros ir meno tarybos narių, dviejų Kultūros skyriaus valstybės tarnautojų ir kadenciją baigiančios vertinimo komisijos vieno atstovo, siūlymus.  Kviečiame susipažinti su Klaipėdoje kuriančių teatralų apdovanojimų „Padėkos kaukė“ nuostatais.

Juridiniai ir fiziniai asmenys, siūlydami kandidatus į „Padėkos kaukė“ apdovanojimų vertinimo komisiją, elektroniniu būdu užpildo google formos kandidato anketą ir joje pateikia laisvos formos kūrybinės veiklos aprašymą.

Jei turite klausimų, prašome kreiptis į Kultūros skyriaus vyr. specialistę Kristiną Norvilę (8 46) 39 63 98 arba el. paštu kristina.norvile@klaipeda.lt 

Pretendentų anketų laukiame iki 2023 m. balandžio 21 d.

DAUGIAU INFORMACIJOS
Kristina Norvilė Vyriausioji specialistė
Kristina Norvilė
Padalinys: Kultūros skyrius
Pareigos: Vyriausioji specialistė
Tel. Nr.: 29 63 98
Kabinetas: 103 (Danės g. 17)
Atgal į kontaktų sąrašą

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content