Pradžia
Lt En

2023 m. jaunimo programų projektų finansavimo konkursas

2023 m. jaunimo programų projektų finansavimo konkursas

Kviečiame teikti paraiškas jaunimo programų projektų finansavimo konkursui 2023 m.

Konkurso tvarkos aprašas

Paraiškų teikimo terminas – vasario 20 d.  17 val.

ATVIRO DARBO SU JAUNIMU ĮGYVENDINIMAS KLAIPĖDOS MIESTE

Šia programa siekiama plėsti atvirą darbą su jaunimu Klaipėdos mieste, užtikrinti prasmingą, saugų jaunimo laisvalaikį, padėti integruotis į socialinį gyvenimą. Programa siekiama finansuoti atviro darbo su jaunimu plėtros programą,  vadovaujantis Atvirojo su jaunimu tvarkos aprašu, patvirtintu Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2019 m. spalio 15 d. įsakymu Nr. A1-614 „Dėl Darbo su jaunimu gatvėje tvarkos aprašo, Mobiliojo darbo su jaunimu tvarkos aprašo, Atvirojo darbo su jaunimu tvarkos aprašo, Jaunimo informavimo ir konsultavimo tvarkos aprašo ir Jaunimo praktinių įgūdžių ugdymo tvarkos aprašo patvirtinimo“ (toliau – Atvirojo darbo su jaunimo tvarkos aprašas).

Finansavimo sąlygos AJE

Paraiška AJE

Sąmata AJE

DARBO SU JAUNIMU GATVĖJE PLĖTRA KLAIPĖDOS MIESTE

Darbas su jaunimu gatvėje – darbo su jaunimu forma, kurią vykdant dirbantys su jaunimu asmenys mezga santykius su atskirais jaunais žmonėmis ar jų grupėmis jų susibūrimo vietose (žaidimų aikštelėse, gatvėse, kiemuose, parkuose, prekybos centruose, kavinėse ir pan.). Asmenys, dirbantys su jaunimu, jaunimui įvairiomis formomis teikia asmeninę, socialinę bei ugdomąją pagalbą arba siunčia, palydi į jau egzistuojančias institucijas, organizacijas. Šia programa siekiama prisidėti prie jaunimo politikos įgyvendinimo Klaipėdos mieste ir finansuoti darbo su jaunimu gatvėje programą, teikiamą vadovaujantis Darbo su jaunimu gatvėje tvarkos aprašu, patvirtintu Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2019 m. spalio 15 d. įsakymu Nr. A1-614 „Dėl Darbo su jaunimu gatvėje tvarkos aprašo, Mobiliojo darbo su jaunimu tvarkos aprašo, Atvirojo darbo su jaunimu tvarkos aprašo, Jaunimo informavimo ir konsultavimo tvarkos aprašo ir Jaunimo praktinių įgūdžių ugdymo tvarkos aprašo patvirtinimo“.

Finansavimo sąlygos DJG

Paraiška DJG

Sąmata DJG

JAUNIMO SAVANORIŠKOS TARNYBOS PLĖTOJIMAS KLAIPĖDOS MIESTE

Šia programa siekiama prisidėti prie jaunimo politikos įgyvendinimo Klaipėdos mieste ir finansuoti savanorišką veiklą organizuojančių (toliau – SVO) organizacijų vykdomas Jaunimo savanoriškos tarnybos (toliau – JST) programas, teikiamas vadovaujantis Jaunimo savanoriškos tarnybos organizavimo tvarkos aprašu, patvirtintu Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2018 m. birželio 22 d. įsakymu Nr. A1-317 „Dėl Jaunimo savanoriškos tarnybos organizavimo tvarkos aprašo patvirtinimo“.

Finansavimo sąlygos JST

Paraiška JST

Sąmata JST

JAUNIMO IR SU JAUNIMU DIRBANČIŲ ORGANIZACIJŲ STIPRINIMAS KLAIPĖDOS MIESTE

Šia programa siekiama prisidėti prie jaunimo politikos įgyvendinimo Klaipėdos mieste ir užtikrinti atstovavimą jaunimo interesams vietos ir nacionaliniu lygiu bei skatinti jaunimo ir su jaunimu dirbančias organizacijas, siekiant gerinti jų veiklos kokybę ir skatinti sistemingą plėtrą.

Finansavimo sąlygos SJOT

Paraiška SJOT

Sąmata SJOT

Paraiškas gali teikti Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka įregistruotos ne pelno siekiančios organizacijos: asociacijos, viešosios įstaigos, valstybės biudžetinės įstaigos, veikiančios jaunimo politikos srityje ir teikiančios su jaunimo užimtumu susijusias paslaugas, išskyrus Savivaldybės biudžetines įstaigas (Savivaldybės biudžetinės įstaigos gali būti projekto partnerėmis).

1) Jeigu pareiškėjas yra jaunimo organizacija, jis turi pateikti narių sąrašą, kuriame nurodoma, kad nariai yra jauni žmonės arba asociacijos, kuriose ne mažiau kaip 2/3 narių yra jauni žmonės. (Pateikiamas narių sąrašas).

2) Jeigu pareiškėjas yra su jaunimu dirbanti organizacija, jis turi pateikti organizacijos įstatus ir pažymėti tikslą, kuris parodo, kad organizacijos veikla orientuota į jaunimą arba tenkiną jaunimo poreikius. (Pateikiama organizacijos įstatų kopija ir joje pažymimas tikslas).

Paraiškų teikimo būdai:

  • naudojantis nacionaline elektroninių pranešimų ir elektroninių dokumentų pristatymo fiziniams ir juridiniams asmenims sistema „E. pristatymas“ (toliau – E. pristatymo sistema). Paraiška turi būti pasirašyta pareiškėjo vadovo ar jo įgalioto asmens.
  • užsakant el. paslaugą Klaipėdos miesto savivaldybės interneto svetainėje
  • Kitais nei skelbime nurodytais adresais ir būdais pateiktos, po kvietime nustatyto termino pabaigos arba netinkamos formos pateiktos paraiškos nepriimamos ir nevertinamos.

Konsultacijas dėl projektų paraiškų teikimo teikia Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Jaunimo ir bendruomenių reikalų koordinavimo grupės vyriausioji specialistė Agnė Kovalenkaitė, agne.kovalenkaite@klaipeda.lt, 846 39 6056. Konsultacijos vyks individualiai todėl būtina iš anksto susitarti laiką.

DAUGIAU INFORMACIJOS
Agnė Kovalenkaitė Vyriausioji specialistė
Agnė Kovalenkaitė
Padalinys: Jaunimo ir bendruomenių reikalų koordinavimo grupė
Pareigos: Vyriausioji specialistė
Tel. Nr.: 39 60 56
Kabinetas: 105 (Danės g. 17)
Atgal į kontaktų sąrašą

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content