Pradžia
Lt En

Informacija dėl valstybinės žemės nuomos mokesčio

Informacija dėl valstybinės žemės nuomos mokesčio

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija primena, kad valstybinės žemės nuomos mokestį už valstybinės žemės nuomą ar naudojimą po pastatu reikėtų sumokėti, kaip numatyta LR Vyriausybės nutarime Nr. 1798 (2002-11-19), iki lapkričio 15 d.

Šio mokesčio mokėtojai yra fiziniai ir juridiniai asmenys, sudarę valstybinės žemės nuomos sutartį su valstybinės žemės nuomotoju ar valstybinės žemės naudotojais.

Nuo šių metų valstybinės žemės nuomos mokesčio mokėtojams yra sudaryta galimybė suformuotas valstybinės žemės nuomos mokesčio deklaracijas peržiūrėti Mokesčio mokėtojų savitarnos svetainėje, adresu: http://zemesnuoma.klaipeda.lt/. Prisijungimo duomenys yra nurodyti valstybinės žemės nuomos mokesčio deklaracijoje. Negavus deklaracijos, kviečiame kreiptis į Savivaldybės administracijos Mokesčių skyriaus specialistus.

Atkreipiame dėmesį, kad pasikeitus gyvenamosios vietos ar juridinio asmens buveinės adresui, įsigijus ar pardavus, paveldėjus turtą, dėl kurio naudojimo atsiranda pareiga mokėti valstybinės žemės nuomos mokestį, mokesčio mokėtojas turėtų informaciją pateikti Klaipėdos miesto savivaldybės administracijai.

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content