Pradžia
Lt En

Klaipėdos Imanuelio Kanto viešajai bibliotekai – Savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacijos įvertinimas

Klaipėdos Imanuelio Kanto viešajai bibliotekai –  Savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacijos...

2023 m. gegužės 5 d. Lietuvos savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacijos tarptautinėje konferencijoje „Nauja bibliotekų patirtis aplinkos permainų kontekste“ įteikti 2022 Metų apdovanojimai už aktyvią ir išskirtinę bibliotekų veiklą.

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos „Kauno atžalyno“ padalinys su vaikų centru „Pelėdžiukas“ paskelbtas nugalėtoju BENDRUOMENIŠKIAUSIOS BIBLIOTEKOS kategorijoje.

Įvertinimas skirtas už įvairiapusišką bibliotekos veiklą ir originalias iniciatyvas telkiant bendruomenę, bendradarbiavimą su kitomis joje veikiančiomis institucijomis ir organizacijomis, socialinės atskirties mažinimą.

Apdovanojimą atsiėmė direktorė Bronislava Lauciuvienė kartu su „Kauno atžalyno“ padalinio vedėja Daiva Kapturova.

Šiuo metu „Kauno atžalyno“ padalinyje vykdomas unikalus Europos kultūros fondo „Europe Challenge 2022“ programos finansuojamas projektas „Kartu – skanu!”. Ambicingas projekto tikslas – bendruomenė kviečiama prie bendro pietų stalo ne tik skaniai pavalgyti, bet ir padiskutuoti apie kultūrą, maisto švaistymo prevenciją ir žinių sklaidą. Nemokami bendruomenės pietūs tampa puikia galimybe ne tik susipažinti vieniems su kitais, pažinti naujus žmones, bet ir mokytis iš svečių, tokių kaip mitybos specialistai, rašytojai, kultūros atstovai, visuomenininkai, kūrėjai.

Maloniai kviečiame apsilankyti Klaipėdos m. sav. Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos  „Kauno atžalyno“ padalinyje (Kauno g. 49)!

Komentarai


Komentaro matomumui reikalingas administratoriaus patvirtinimas

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Loading
Gyventojams
Skip to content